Artmis.a
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اسم جدیدت مبارککککککککککککککککک آرتمیس جووون
    حدیث؟!!!!!!!

:5:

واسه چی اسمتو عوض کردی؟

آرتمیس کیه؟ اسم خودته؟ حداقل میذاشتی اکبــــــــــر
    سلام اسم جدید مبارک:smiliess (8):
    اما ما از این به بعد چی صدات کنیم؟:dadad4:
    سلام...حدیث جون...خوبی خانومی....... شرمنده دیشب باید میرفتم بیمارستان مجبور شدم یه دفعه دیس بشم.......
    من مطمئنم ک امسال قبولی.......شک نداشته باش.......:smilies-azardl (181

برا منم دعا کن...فعلا.....بای......:smilies-azardl (113
    آره اتفاقا امروز با یکی از بچه های سال بالایی صحبت میکردم میگفت زودتر کیتارو سفارش بده که معطل نشی فردا باید با استادم صحبت کنم، حدیث برام دعا کن...... یه استادی گیرم اومده....... اخه بنده خدا بیشتر روی STEM CELL کار کرده فقط یکی دو بار اونم مربوط ناباروری جنس مذکر من این برداشت رو کردم که خیلی درمورد ناباروری خصوصا جنس مونث نمیدونه با توجه به علاقه من این موضوع رو پیشنهاد داد که فکر کنم الان توش گیر کرده البته شایدم از قصد کمک نمیکنه چون هنچین اخلاقی داره، خیلی حرف زدم ببخشید. :sarma:
    مرسی فدات شم خوبم، تو خوبی؟ مرسی از توضیح خوبت، نه هنوز سفارش ندادم، تازه پروپوزالمو تحویل گروه دادم ولی استادم گفت زودتر کارمونو شروع کنیم این بود که با توجه به موضوع که اثر واریس ورید تخمدان رو روی ناباروری تخمدان بررسی میکنیم قبل از نوشتن پروپوزال، رت رو واریسی کردیم 2 ماه از اون وقت میگذره دیگه کم کم باید بافت رو خارج کنیم نمونه خونم بگیریم و رت رو out کنیم ولی استادم سرش خیلی شلوغه کمک زیادی نمیکنه باید خودم دست به کار شم، راستی همین سوالو برای RT-PCR دارم، البته تا این حد میدونم که باید توی میکروتیوب بذارم RNA later اضافه کنم و بعد میکروتیوب رو توی نیتروژن مایع بذارم بعدم بذارم توی دمای منفی 80 درجه امروز از یکی از بچه های دکترا پرسیدم به جز RNA later یه چیز دیگه هم گفت که الان یادم رفته ولی دیگه روم نمیشه ازش دوباره بپرسم، اطلاعی تو این رابطه داری؟؟؟ ببخشید مزاحمت شدم، بازم مرسی:rose:
    صندوقت پره نمیشه برات پیغام خصوصی فرستاد:5:
    سلام حدیث جون
    یه سوال داشتم ، میخواستم بدونم تا حالا ELISA TEST کار کردی؟ توی بخشی از کار پایان نامه میخوام سطح هورمون های FSH,LH, Prolactin رو تو خون بسنجم، برای اینکه نمونه خون رو تا یه مدتی نگه داشت بدون اینکه خراب شه چیکار باید کرد؟؟؟؟ اخه یه مدت طول میکشه تا تست رو انجام بدم ولی نمونه خونم حاضره!!!!!!!:sadsmiley:
    سلام....... خوشحالم ک خوبی.......:bunnyearsmiley:

بیشتر مراقب خودت باش دختر....:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    سلام حدیث جون.....
    کجایی........دلم برات تنگ شده.....
    خب کم بیا...:mad_majidonline:نه که میگی دیگه نمیام...
    اون پستتم پاک کن.میبینمش عصبانی میشم.یه وقت کار دستمون میدم:smiliess (7)::tonguesmiley:
    علیک سلام...:mad_majidonline:
    واسه اینکه میگی دیگه نمیام میگم...:sdasdasd:
    حدیث:image170:مثل اینکه امروز همتون تصمیم گرفتین منو حرص بدین.آره؟؟
    من اعصاب ندارم که...بدو پستتو پاک کن،تا با خشم من رو به رو نشدی.زود:p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا