vb2
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ویدا جون.قربونت.تو خوبی؟واقعا کم پیدایی یعنی.باید یه حال اساسی ازت بگیرم.چیکار میکنی تو اخه اونجا:13:؟تابستون میام یه سر تهران .یعنی دعا کن نبینمت اونجا جانم.:smilies:
    سلام ویدا
    خوبی
    چند روز پیش اومدیم یونیتون واسه استخر
    یونی خوبی داریداااااا
    سلام ویدا خانم... خوبی همشهری... منم خوبم خوووووب:4d564ad6:

92؟

چه خبرا درسا خوبه؟
    سلااام خانم ویدا ق:ph34r-smiley:خوبی ویدا؟چه خبرا؟من که هستم.تو نمیای دیگه.سرت شلوغه ها حسابی.معلومه اصن یعنی جانم.:riz277:الان 3 سال دیگه جواب میده:whistle:
    سلام :ad54ad:
    خوبی؟ سال نو مبارک
    خوش میگذره؟ امروز تاپیک مطالعه گروهی بودم یاد پارسال افتادم:sad:
    چقدر زود یه سال شد. هنوز خرتو داری:smiliess (3):
    سلام ویدا جانم.سال نوت مبارک باشه.هرجا هستی شاد و موفق باشی.:riz304:
    سلام..
    سال نو مبارك
    با آرزوي بهترين ها براي شما..
    آرزودارم بهاران مال توشاخه هاى ياس خندان مال توساده بودن هاى باران مال تو.آن خداوندي كه دنيا آفريد تاابد همراه وپشتيبان تو
    سلام باصفا باوفا مهربون
    خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوش بحالت خرت از رو بل کنکور رد شده خرما زارو نحیفه هی باید هلش بدیم یه چند قدم راه بره
    بی ادبی نباشه بابت دیر ج دادن ...............از قضا تفلن نداریم نتم نداریم باید بیام کافی
    ازونجایی که بچه مایه هستم مانی تو جیبم زیاده نمیتونم زیاد بیام
    شوخی کردم وقت نمیشه امروز با خودم میگفتم نت ندارم از بچه ها دورم ولی از یه جای دیگه سود کردم تو وقتم سفره جویی میشه
    ولی دلم با شماست...تو چه میکنی؟معدلت چند شد؟؟؟؟؟؟؟؟20 نشه 19 میشه مطمئنا
    راستی ازون رفیق اتاق بغلیت میبرسی تو ژنش کامله؟؟؟؟؟اونیکی که داده به الناز بعد اونم چیزی مونده که نداده باشه؟کد.م فصلا؟؟؟؟؟؟؟ملسی
    سلام
    مرسی در خدمت هستیم
    ما که تا 6 امتحان داریم
    شما امتحانات خوب بود ؟ به سلامتی تموم کردین؟
    سلام میشود بر دختر مهربون کاری باصفاااای سایت..............خسته نباشی....:auizz3ffy9vla57584x
    کسی به موفقیت دست می یابد که خوب زندگی کند، زیاد بخندد و زیاد دوست بدارد. کسی که احترام افراد عاقل و فرزانه را جلب کرده باشد و کودکان خردسال را دوست بدارد. کسی که دنیا را بهتر از آنچه یافت، ترک کند، چه با بزرگ کردن یک فرزند صالح، چه سرودن شعری زیبا، و چه با نجات دادن یک انسان. کسی که مورد تحسین منتقدان باشد و خیانت دوستان را تحمل کند. کسی که همیشه زیبایی های دنیا را ستایش کند. کسی که بهترین خصوصیات افراد را ببیند و بهترین ها را تقدیم آنها کند. کسی که زندگیش یک الهام باشد و خاطره اش یک نیایش.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا