mohana 2013-01-31 آها خوبه... منم زبانو یه زمانی تا وسطای 504 رفتم ولی الان هیچی یادم نمیاد...فردا از درس اول شروع میکنم...شنبه هم برم کتاب هماتو بخرم
آها خوبه... منم زبانو یه زمانی تا وسطای 504 رفتم ولی الان هیچی یادم نمیاد...فردا از درس اول شروع میکنم...شنبه هم برم کتاب هماتو بخرم
mohana 2013-01-31 خو منم همینم اما با هم برنامه ریزی کنیم فک کنم جواب میده میایم اینجا به هم گزارش میدیم...چه طوره؟
mohana 2013-01-31 مرسیییی:riz304: دقت کردی همون دختریه ک آواتارمه میگم مهسا برنامه ریزی کنیم از فردا بخونیم...منم بی هدف وقتمو هدر میدم...میخوام زبان و هماتو بخونم
مرسیییی:riz304: دقت کردی همون دختریه ک آواتارمه میگم مهسا برنامه ریزی کنیم از فردا بخونیم...منم بی هدف وقتمو هدر میدم...میخوام زبان و هماتو بخونم
pariya 2013-01-31 شاد بودنت را کف دستانم مینویسم تا هنگام دعا اولین خواسته ام از خدا باشد.. بووووس به روی دوست ماه و نازنینمممممم ای شیطووووووووون ماهههههههه:heart::heart:
شاد بودنت را کف دستانم مینویسم تا هنگام دعا اولین خواسته ام از خدا باشد.. بووووس به روی دوست ماه و نازنینمممممم ای شیطووووووووون ماهههههههه:heart::heart: