mohana 2013-01-30 سلام جدی؟ چه جالب...منم خیلی مشیری و دوس دارم...قیصر و هوشنگ ابتهاج و هم همینطور:riz304:
Artmis.a 2013-01-30 چشم بابا برقی میخونم شما هم بخون فاتحه رو فقط قربون دستت شنیدم میگن با هر فاتحه یه سبد سیب میره واسه متوفی ولی من سیب دوست ندارم بی زحمت ته فاتحه ات بگو پیتزایی لازانیایی انبه ای چیپسی کرانچی ای چیزی خخخخخ
چشم بابا برقی میخونم شما هم بخون فاتحه رو فقط قربون دستت شنیدم میگن با هر فاتحه یه سبد سیب میره واسه متوفی ولی من سیب دوست ندارم بی زحمت ته فاتحه ات بگو پیتزایی لازانیایی انبه ای چیپسی کرانچی ای چیزی خخخخخ
Artmis.a 2013-01-30 خاطرات جالبی داشتین بازم واسمون تعریف کن دوست میداریم جمیعاً حالا لازم نیست حتماً ترسناک باشه خنده دار و ... هم باشه خیلییییییی دوست میداریم
خاطرات جالبی داشتین بازم واسمون تعریف کن دوست میداریم جمیعاً حالا لازم نیست حتماً ترسناک باشه خنده دار و ... هم باشه خیلییییییی دوست میداریم
Artmis.a 2013-01-30 گزینه ی 3 (یا چی) خخخخخ شوخی کردم ببخشید تموم کردم(شب جمعه یادت نره) الان پشت کنکوریم
Artmis.a 2013-01-30 ممنون سلامتی هیچی بابا دیشب که با تزئینات اون برادر شبمون مزین شد الانم حوصلم سر رفته اومدم نت
aohm 2013-01-29 لطف داري عزيزم..:riz304: اتفاقا تو هم منو ياد يكي از دوستام ميندازي.....آخ چه دوراني داشتيم با هم.. اسمش اديسون بود:tonguesmiley:
لطف داري عزيزم..:riz304: اتفاقا تو هم منو ياد يكي از دوستام ميندازي.....آخ چه دوراني داشتيم با هم.. اسمش اديسون بود:tonguesmiley:
Artmis.a 2013-01-29 بلی بلی بسی خوشحال فرمودین ما را مامان برقی بازم از اون خاطرات دانشجوییتون بگید خیلیییییییییییییییی باحال بود
بلی بلی بسی خوشحال فرمودین ما را مامان برقی بازم از اون خاطرات دانشجوییتون بگید خیلیییییییییییییییی باحال بود
aohm 2013-01-28 با نام نبي بكن مزين دهنت تا خالق تو بيمه كند جان و تنت اي مست گلاب عشق دو نازقدم خوشبوي كن از نام محمد دهنت عيد شما مبارك
با نام نبي بكن مزين دهنت تا خالق تو بيمه كند جان و تنت اي مست گلاب عشق دو نازقدم خوشبوي كن از نام محمد دهنت عيد شما مبارك