ba ba barghi 2013-01-30 این چه حرفیه!ایشالا صد سال عمرت باشه ! هرچی بیشتر فکر کنی ،بیشتر می ترسی ! پس فکر نکن !کلا مثل زندگی عادی هر روزه ات زندگی کن !
این چه حرفیه!ایشالا صد سال عمرت باشه ! هرچی بیشتر فکر کنی ،بیشتر می ترسی ! پس فکر نکن !کلا مثل زندگی عادی هر روزه ات زندگی کن !
ba ba barghi 2013-01-30 بعدشم به نظر من انسان ها ترسناکترن ! اینا یکم سر به سرت می ذارن !بعد خودشون خجالت می کشن !!!!
ba ba barghi 2013-01-30 آها !بابا نمی خواد زیاد به اینا فکر کنی!ما چهار سال زندگی مسالمت آمیز باهاشون داشتیم !! دو سال پایین ،دو سال بالا !! الانم زنده ایم !!تازه از تنهایی ام نمی ترسم !
آها !بابا نمی خواد زیاد به اینا فکر کنی!ما چهار سال زندگی مسالمت آمیز باهاشون داشتیم !! دو سال پایین ،دو سال بالا !! الانم زنده ایم !!تازه از تنهایی ام نمی ترسم !
ba ba barghi 2013-01-30 متاسفم چراغم سوخته !من چون با گوشیم همیشه آنم ،خاموش میکنم ،نورش چشم بچه ها رو اذیت نکنه !!:idea_majidonline:
متاسفم چراغم سوخته !من چون با گوشیم همیشه آنم ،خاموش میکنم ،نورش چشم بچه ها رو اذیت نکنه !!:idea_majidonline:
ba ba barghi 2013-01-29 سلام حدیث جان خوبی خواهرم ! چیز گفتم ......نکات ایمنی رو رعایت کنم !!حالا روشنش می کنم !فقط به خاطر تو
سلام حدیث جان خوبی خواهرم ! چیز گفتم ......نکات ایمنی رو رعایت کنم !!حالا روشنش می کنم !فقط به خاطر تو
mw.ashel 2013-01-26 لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...
لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...