A A amiir hosein 2013-01-29 سلام عید رو به شما و خانواده محترمتون تبریک میگم.عکسایی که گذاشتی حرف نداره.واقعا زیبا بود. با تشکر
T T Taraa 2013-01-29 نه این عکس خودم نیست ... ولی چن وقت پیش عکس بچگیامو گذاشته بودم ... حالا دوباره میذارم تو هم ببینیش ههههههه عکس تو هم باحاله ولی یه کم دوره ... راستی عیدتم مبارککککککککککککک
نه این عکس خودم نیست ... ولی چن وقت پیش عکس بچگیامو گذاشته بودم ... حالا دوباره میذارم تو هم ببینیش ههههههه عکس تو هم باحاله ولی یه کم دوره ... راستی عیدتم مبارککککککککککککک
parnia 2013-01-29 ها...آره بهنازجونم.بد نبودم.ی فصل داخلی خوندم...ی فصل تست زدم...ی فصلم نوزاد تست زدم...در کل بد نبود.تو هم بخونا بهناز...باید تابستون جشن بگیریما..همه خوشحال باشیم.ایشالا..:28:
ها...آره بهنازجونم.بد نبودم.ی فصل داخلی خوندم...ی فصل تست زدم...ی فصلم نوزاد تست زدم...در کل بد نبود.تو هم بخونا بهناز...باید تابستون جشن بگیریما..همه خوشحال باشیم.ایشالا..:28:
waria 2013-01-29 سلام بهناز جون....مرسی.عیدت مبارک عزیزم...:riz304: عکسِ خودته؟؟بهناز یه دونه بزرگترشو میذاری؟؟خیلی دیده نمیشه این کوچولو:rolleyessmileyanim:
سلام بهناز جون....مرسی.عیدت مبارک عزیزم...:riz304: عکسِ خودته؟؟بهناز یه دونه بزرگترشو میذاری؟؟خیلی دیده نمیشه این کوچولو:rolleyessmileyanim: