parnia 2013-01-27 آره...ایشالا به زودی هم بکوب شروع کنی به خوندن واسه ایمنو...موفق باشی مهسای من...مواظب خودت باش. من دیگه برم بخوابم و بدرسم.:dadad4:
آره...ایشالا به زودی هم بکوب شروع کنی به خوندن واسه ایمنو...موفق باشی مهسای من...مواظب خودت باش. من دیگه برم بخوابم و بدرسم.:dadad4:
reza.n 2013-01-27 ا در این حد یعنی؟ایشالا که پاس میشه.باشه اصرار نمیکنم مثه دفه قبل.هرطور که تو راحتی جانم:riz304:
parnia 2013-01-27 مهسای من کجاس که لایک میکنه ولی اسمشو نمیبینم؟؟؟؟:wacsmiley: سلام عزیزم....آخجون فردا امتحانت تموم میشه...:4d564ad6:
مهسای من کجاس که لایک میکنه ولی اسمشو نمیبینم؟؟؟؟:wacsmiley: سلام عزیزم....آخجون فردا امتحانت تموم میشه...:4d564ad6:
reza.n 2013-01-27 حالا امتحانا زیاد مهم نیست.مهم ایمونو خوندنه.زیاد سخت نگیر.چرا بگو دیگه.میخاستی یه چی بگی.خب بگو دیگه
حالا امتحانا زیاد مهم نیست.مهم ایمونو خوندنه.زیاد سخت نگیر.چرا بگو دیگه.میخاستی یه چی بگی.خب بگو دیگه
reza.n 2013-01-27 سلام مهسا جان.خوبی؟چه خبر؟امتحانا چطوره؟میگما داشتم میرفتم نمیتونستم بمونم میخاستی یه چیزی بگی.بگو جانم
سلام مهسا جان.خوبی؟چه خبر؟امتحانا چطوره؟میگما داشتم میرفتم نمیتونستم بمونم میخاستی یه چیزی بگی.بگو جانم
aohm 2013-01-26 راستي برا امتيازم ممنون...بابا ديگه انقدام قابل تقدير و تشكر نبود..شرمندمون كردي خوااااهر خهلي خوشمان آمد..بازم از اين كارا بكن40):
راستي برا امتيازم ممنون...بابا ديگه انقدام قابل تقدير و تشكر نبود..شرمندمون كردي خوااااهر خهلي خوشمان آمد..بازم از اين كارا بكن40):
mw.ashel 2013-01-26 لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...
لذت آنچه را که امروز داری ؛ با آرزوی آنچه نداری ، خراب نکن ... روزهایی که میروند ؛ دیگر باز نمیگردند ...
akhbar 2013-01-26 مردم کرده های تو را از یاد خواهند برد اما هرگز احساس تو را نسبت به خودشان از یاد نخواهند برد.
akhbar 2013-01-26 نه اینجوری نمیشه آخه تمام دکوراسیونت رو بهم میزنه:dadad4: ولی خوب میگی راحت باش, منم دیگه بااجازه راحت میام مهمونی:applause:
نه اینجوری نمیشه آخه تمام دکوراسیونت رو بهم میزنه:dadad4: ولی خوب میگی راحت باش, منم دیگه بااجازه راحت میام مهمونی:applause: