mikhak s
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• جهت اطلاع عرض کنم که ثبت نام دانشگاه آزاد شروع شده.. امتحانش هم خرداده... در ضمن توی انتخاب رشته ، فکر کنم امسال به جای یه شهر میتونی همه شهرا رو انتخاب کنی...
    لذت آنچه را که امروز داری ؛
    با آرزوی آنچه نداری ،
    خراب نکن ...

روزهایی که میروند ؛

دیگر باز نمیگردند ...
    سلام سعیده خانوم ... چه خبرا؟
    می کم تو اون تاپیکه نبودی تا بگم از " سوتی های باحالت که تو خصوصی برام تعریف کردی" خوشم میاد :smiliess (3):
    من "دوست عزیز "شده تکه کلامم...به ملت می گم دوست عزیز
    تو تاکسی راننده هی می گفت چرا پول خورد نداری و ازین حرفا اینقد گفت که دیگه بالاخره خسته شدم خواستم بگم دوست عزیز آدم که نکشتم ، فقط پول خورد ندارم...که جلوی زبونمو گرفتم گفتم...دددو...حاج آقا آدم که نکشتم ، فقط پول خورد ندارم
    راننده تقریبا میانسال بود و خیلی بهش برمی خورد اگه بهش می گفم دوست عزیز
    :13:
    eeee... didi unfriend shodim? :D !!! eyb nadare... dobare friend mishim:25r30wi:
    چی کار کنم... دست خودم نیست یه دفعه احساس ناامیدی و غمگینی شدیدی بهم دست میده که نمیدونم چطور ازش خلاص بشم.. اما الان یه کم بهترم... فردا می خونم...

تو از برنامه ای که بهت داده راضی هستی؟ میتونی اجراش کنی؟
    تو چی؟ برنامه ریزی که قرار بود به دستت برسه، رسید؟؟
    سلام میخک جان. آخه می بینی که سایت چجوری به ریخته و پست هامون هم تا سه هفته پیش حذف شده! منم دیگه حوصله ام نگرفت چیزی بنویسم. کلاً این هفته حال و روز روحی خوبی ندارم و هیچی نخوندم! تا آخر فصل11 یعنی لیپیدها رو خوندم و همین!!! هنوز 2 فصل کتاب مونده که تموم بشه تا بتونم برم دنبال کتابای دیگه و برنامه جدی بریزم....

کلاً این هفته خیلی دپرسم.:smiliess (9):
    لطفا" براي احراز موفقيت ، با جمله :« نمي توانم اين كار را انجام بدهم » خداحافظي كن .
    اگر موفقيت هيچ ضربه اي به در نمي كوبد ، لطفا" در را عوض كنيد .
    «اما » و «اگر » و «شايد» موانعي هستند كه موفقها از روي آن پريده اند .
    موفقيت نصيب افرادي مي شود كه بيش از همه استقامت دارند .
    مي دانم موفقيت هم يك عادت است بايد به موفق بودن عادت كرد .
    انواع عشق...
    بعضی عشقا مثل حضرت آدمه ( خوبیش اینه كه اولین عشقته )
    بعضی عشقا مثل حضرت نوح می مونن ( بعضیا از ترس طوفان میان پیشت)
    عضی عشقا مثل حضرت ابراهیمه ( باید همه چیزتو قربونی كنی )
    بعضی عشق ها هم مثل حضرت مسیحه ( آخرش به صلیب كشیده میشی)
    بعضی عشق ها هم مثل حضرت موسی هستن ( تا یه كمی دور میشی یه گوساله میاد جاتو می گیره )
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا