T
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرسی که درکم میکنی...من کلا به همه قول میدم که میرم خونشون.دیر و زود داره،سوخت و سوز نداره.تازشم.من اگه شیراز قبول شم فکر کردی میرم خوابگاه؟؟نخیر.دوسال و کامل خونه شما چتر پهن میکنم:thumbsupsmileyanim:
    مرسی.خیلی خنده داره.نه؟؟:25r30wi:
    تارا؟؟دعوام نکن دیگه.خب نمیشه بیام که؟؟برم به مامان بابام بگم:سلام عزیزانم من میخوام برم شیراز؟؟بعد اونام میگن باشه برو به سلامت...:black_eyed:
    ولی ارشد قبول شدیم.حتما یه جا قرار میزاریم ببینیم همو.باشه؟؟
    سلام تارا.چی شده؟؟هوم؟؟چرا میزنی؟؟وردنه منو از کجا گرفتی؟؟:image170:
    لذت آنچه را که امروز داری ؛
    با آرزوی آنچه نداری ،
    خراب نکن ...

روزهایی که میروند ؛

دیگر باز نمیگردند ...
    دلم گرم خداوندیست که با دستان من دانه برای یا کریم خانه میریزد
    کسی به موفقیت دست می یابد که خوب زندگی کند، زیاد بخندد و زیاد دوست بدارد. کسی که احترام افراد عاقل و فرزانه را جلب کرده باشد و کودکان خردسال را دوست بدارد. کسی که دنیا را بهتر از آنچه یافت، ترک کند، چه با بزرگ کردن یک فرزند صالح، چه سرودن شعری زیبا، و چه با نجات دادن یک انسان. کسی که مورد تحسین منتقدان باشد و خیانت دوستان را تحمل کند. کسی که همیشه زیبایی های دنیا را ستایش کند. کسی که بهترین خصوصیات افراد را ببیند و بهترین ها را تقدیم آنها کند. کسی که زندگیش یک الهام باشد و خاطره اش یک نیایش.
    انواع عشق...
    بعضی عشقا مثل حضرت آدمه ( خوبیش اینه كه اولین عشقته )بعضی عشقا مثل حضرت نوح می مونن ( بعضیا از ترس طوفان میان پیشت) بعضی عشقا مثل حضرت ابراهیمه ( باید همه چیزتو قربونی كنی ) بعضی عشق ها هم مثل حضرت مسیحه ( آخرش به صلیب كشیده میشی) بعضی عشق ها هم مثل حضرت موسی هستن ( تا یه كمی دور میشی یه گوساله میاد جاتو می گیره )
    احسنت.احسنت.همون سه ساعتم خودش کلیه:tonguesmiley:فردا 4 ساعتش کن...افرین:28:
    سلام تارا جووون.خوبی؟مرسی.خیلی جیگره.:heart::rose:
    سلام تارا جووون.مرسی .چه نازه ههه.امروز رفتی کتابخونه؟؟درس خوب بود؟؟
    ]چي؟؟ پيامو ميگي چي شد يا عكسا رو؟ پيام بازديدكنندگان واست نميومد
    آره عكسا رو امروز گذاشتم
    خدایا...
    در دو راهی زندگی ام
    تابلوی راهت را محکم قرار بده
    نکند با نسیمی راهم را کج کنم...
    نه خسته شدم همون کره زمین و میذارم.دستت درد نکنه. عجب.نه جانم بر نگشته.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا