amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ای ول امیر :thumbsupsmileyanim: پس امسال جز رتبه های برتری دیگه ازمون چی شرکت میکنی ؟ خیلی میترسم ازموون بدم هرکاری میکنم دل و جراتشو پیدا نمیکنم
    اره تست میزنم روی زبان هم خیلی کار کردم خیلییییییییییییییییییییییییییی یعنی ترکوندم از لزگی بگیر تا رضازاده تا تافل تا کتابای موسسات خصوصی همه رو دارم میخونم
    خدارو شکر که شما هم به جمع دارندگان تکنولوژی اضافه شدین :a2d3: دور اولو تموم کردم ولی هیچ آزمونی شرکت نکردم میترسم ازمون بدم خراب کنم کلا ناامید بشم ولی شاید جامع های سنا رو شرکت کنم تو در چه حالی ؟ ازمون میدی ؟
    سلام امییییییییییییییییییییییییر خوبی ؟ نبودی ؟ دلمون برات لک زده بابا :smilies-azardl (113
    salam..ye dor k na hanooz..taze yusefiano kharidam daram dobare az roo oon mikhonam taze mifahmam in chi mikhaste bege...kheili khoob tarjome karde..kash az aval kharide boodam
    vase man zade 100 vali b nazaram ghalate..bayad behtar mishod...
    maryamo nemidoonam
    har az gahi bia baba...to k nisti asaln khooob niiiiiiis:sad:
    کجایی تووووو بدو گذارش بده عجباااااااا !!!!!!
    امیـــــــــــــر معلومه تو کجایـــــــــــــــی؟؟؟؟؟
    چرا گزارش نمیدــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟
    اصلا هیچ خبری ازت نیستا!!!!
    کجایی بابا!!!!اااااااااااااااااااااااه:sadsmiley:
    میگما امیر به پا از جو زمین شوت نشی بیرون این طور که تو میگی رفتی بالا شهر من گفتم کم کم رفتی قطب شمال :25r30wi: به به پس عروسی دادشمونم افتادیم
    لیلییییییییییییییییی کوشی ببینی داداش زیر سرش بلند شده :28:
    خدا ازت نگذره اگه دعوتمون نکنی یعنی دعوتم نکنی ما با طایفه پا میشیم میایم :smiliess (8):
    تو مطمئنی الان توی شهر زندگی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخی تیلیفون ندارین ؟ اگه کارمون داشتی یه آتیش درست کن 3 سوته ما خودمونو میرسونیم
    درس بخونیا دیگه کنکور ارشد رو از رو بردی بس که شرکت کردی دیگه نوبته خودتو از رو بری :smilies-azardl (12)
    سلاملکــــــــــم برادر...
    خوف هسین؟:black_eyed:
    ما نیز ای......با این درسااااااا!میبینم ک ی مدت نبودم با چوب بالا سرتون وایسم!کلا درس مرس تعطییییل!بی تربییییییییوت:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    همون بهتر ک نت نداری!اینجوری سخته هی بری کافی...پس نمیری!از من یاد بگیرید...
    ببینید مثه بچه های خوب دارم درس میخونم...الآنم کتاب دفتر جلوم بازه!!:smilies-azardl (181 از همون درساااااا :))))))))
    من دیگه تا سال جدید نمیام!زدم پس کله ی خودم ک اشتباه قبلمو دیگه تکرار نکنم!ولی مثه ی حیوون نفهمی!موندم تو گِل!:65d6a5d6s: خدای مام بزرگه...
    راســــــــــــی این همه میای ولایت ما ب زن داداش سلام ویجـــــه برسون ;) من از اولم میدونسم ی کاسه ای زیر دیگچه اس ^_^ دیدی نیگااااااااار!نگفتم...؟؟
    فعلا تا مدت های مدیدی برید عشخو حال!کسی نیس بهتون گیر بده...!
    بابااااااای (آیکون خدافســــــی)
    امیــــــــــــــــر کوشـــــــــــــــــــی؟؟؟چرا نیستی؟؟
    میگم توام علوم شرکت کردی؟؟؟
    راستی....سلام!!!:(50):
    به به جناب داداش خوبی
    به جون تو من یه دستی بهت زدم گفت تهران میری که میبینم جدی خبراییه :25r30wi: واااااااااااااای خدا من چقدر باهوشم
    تقصیر خودته حقته خودت بودی خانواده رو مجبور کردی خونه رو عوض کنن یادته هی میرفتی املاک خونه حالا حقته :sdasdasd: هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
    بابا بشین سر درست این کارگریا آخر عاقبت نداره نهایتش بشی سرکارگر :25r30wi: بشین درس بخون بلکه یه دکتری مهندسی چیزی بشی بهت افتخار کنیم
    سلامممممممممممممممممممممممم امیریییییییییییییییییییییییییییییییییی چطوریییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
    salam..ishala k azmoono khoob bedi..man k kheili geneticesho kamel nakhoondam..bio ham moroor nakardam kamel...bebinim chi mishe
    migam to oloomam sherkat kardi???
    vay man koli stress gereftam az alan
    اولا سلامت کو ؟ :smilies-azardl (12)
    ثانیا نیستی کجا بودی مشکوک میزنی :25r30wi: نکنه همون ماجرای مسارتت به تهران و زن داداش و ... به حقیقت پیوسته
    ثالثا درس میخونییا نه ؟ چرا به برنامه ویدا نرسیدی هان؟؟؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd:
    رابعا منم دیگهسرکار نمیرم این هفته آخرین هفته است که میرم دنبال کارای تسویه حسابمم من از دی شروع کردم به خوندن و خوبم دارم پیش میرم دور اولم توی ایام عید ان شالله تموم میشه بعدشم مرور میکنم
    نمیدونم چرا حس میکنم امسال قبول میشی :33:
    سلام امیر...خوبی؟؟؟
    میخونی؟؟؟
    من باز دارم میوفتم رو دور خوندن
    البت مامانم میخاد 1 هفته باز بره مسافرت واسه عروسی یکی از نزدیکا..من نمیتونم برم
    دیگه همه کارا هم میفته با خودم دوباره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    اونم خودمم امیررضا جان رمز اینو گم کرده بودم
    احیانا من یه پیغام روی پیجت نذاشته بودم ؟ :p7977cujr38iyymsu8:
    اشکال نداره...ایشالا بعدش میجبرانی عزیز:rose:
    منم این روزا خ کند پیش میرم:New (6):
    سلاااااام
    امیــــــــــر تو خوب میخونی؟؟؟:dadad4:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا