mw.ashel 2013-01-06 ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ؛ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ...وقتی تنهایی... ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪگیت ﺳﯿﺮﯼ ؛ ﺣﻮﺍﺳﺘﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ... ﭼﻮﻥ ﻃﻌﻤﮥ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺘﯽ........................
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ؛ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ...وقتی تنهایی... ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺯﻧﺪگیت ﺳﯿﺮﯼ ؛ ﺣﻮﺍﺳﺘﻮ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ... ﭼﻮﻥ ﻃﻌﻤﮥ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺘﯽ........................
C C cheshmak 2013-01-04 مرسی حدیث جووووون!!!من قلبم ضعیفه ها!!!طاقت دیدن این عکس خوشگلارو نداره!!مررررسی:riz304:
mw.ashel 2013-01-04 آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛ برای آنها تنها نشانه ی حیات؛ بخار گرم نفس هایشان است! کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی! از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛ برای آنها تنها نشانه ی حیات؛ بخار گرم نفس هایشان است! کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی! از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
parnia 2013-01-04 سلام حدیث جونم...ببخش دیر جواب دادم...رفته بودم...آواتارم بده؟؟؟ موهاشو نگاه کن...شکل موهای خودمه ها....
سلام حدیث جونم...ببخش دیر جواب دادم...رفته بودم...آواتارم بده؟؟؟ موهاشو نگاه کن...شکل موهای خودمه ها....