waria 2013-01-08 تارا؟؟کجایی تو دختر؟؟این رسمش نبود یهو بذاری بریا؟؟ما تازه قرار بود همدیگرو ببینیم:dadad4:
aohm 2013-01-08 سلام تارا جون چطوري؟ يه سوال فني دارم.اين خونه اول لايتنرم اصلا خالي نميشه.همينطوري درسا رو كه جلو رفتم كلمه هاش مونده چون خونه اوله جا نداشته واردش كنم.چيكار كنم يعني؟؟
سلام تارا جون چطوري؟ يه سوال فني دارم.اين خونه اول لايتنرم اصلا خالي نميشه.همينطوري درسا رو كه جلو رفتم كلمه هاش مونده چون خونه اوله جا نداشته واردش كنم.چيكار كنم يعني؟؟
mw.ashel 2013-01-04 نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به مخ ام میگه: "استاد خسته نباشی"
نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به مخ ام میگه: "استاد خسته نباشی"
reza.n 2013-01-02 باوشه ولی اگه ناراحت باشی یعنی نباشیا.:dadad4:به سلامت .منم باید برم.فعلا ابجی.:riz513:
reza.n 2013-01-02 شوک خب عیب نداره خوبه.ناراحت نباش ولی ازم.:riz304:باشه؟وگرنه مجبور میشم به زور از شو ک و ناراحتی و ....خارجت کنم7977cujr38iyymsu8::heart:
شوک خب عیب نداره خوبه.ناراحت نباش ولی ازم.:riz304:باشه؟وگرنه مجبور میشم به زور از شو ک و ناراحتی و ....خارجت کنم7977cujr38iyymsu8::heart:
reza.n 2013-01-02 میدونم بابا.الان من شرمندم یعنی.جدی میگم.نمیدونم چرا یهو اینقد تند واکنش نشون دادم.جدا شرمندم تارا.واقعا واقعا شرمنده.ببخشید.باشه؟میبخشی؟
میدونم بابا.الان من شرمندم یعنی.جدی میگم.نمیدونم چرا یهو اینقد تند واکنش نشون دادم.جدا شرمندم تارا.واقعا واقعا شرمنده.ببخشید.باشه؟میبخشی؟