mohana 2013-01-04 مرسی خوبم:rose: آفریــــــــــــــــــــــــــن...خیلی عالیه....:thanks: آره منم دارم هماتو میخونم...اونقد دوس دارم که اصلا خسته نمیشم...برعکس بیوشیمی
مرسی خوبم:rose: آفریــــــــــــــــــــــــــن...خیلی عالیه....:thanks: آره منم دارم هماتو میخونم...اونقد دوس دارم که اصلا خسته نمیشم...برعکس بیوشیمی
parnia 2013-01-04 نمیدونم چی شده که یهو رفت...امیدوارم پشیمون شه...اون دلش تنگ نمیشه ما که دلمون تنگ میشه....
parnia 2013-01-04 تو تاپیک حس و حالتو با شکلک بگو نوشته که ازین سایت متنفره و دیگه هرگز نمیاد...خیلی ناراحت شدم...
n.b.m 2013-01-04 سلااااااااااااااااااااااااااام خانم خوشگله.... به به چه ناز شدی! ناز بوددددددددیاا نازتر شدی خوبم مرسی، تو خوبی نازنین؟ دیگه فکر کردم فراموشم کردی هاااااااااا
سلااااااااااااااااااااااااااام خانم خوشگله.... به به چه ناز شدی! ناز بوددددددددیاا نازتر شدی خوبم مرسی، تو خوبی نازنین؟ دیگه فکر کردم فراموشم کردی هاااااااااا
pariya 2013-01-04 سلام عزیزم خوبی خوشگل؟ دیر دیر وقت میکنم بیام اینجا ولی همش به فرکتووونم:heart: اره نازی خودمم..میبینی پریارو؟؟!!!!! درساهم راضی نیستم ولی میخونم دیگه ببینیم خدا چی میخاد شما جی میخونی؟ خوووووووب بیخوووووون ها مهسای نازممممممم بووووووووووووش
سلام عزیزم خوبی خوشگل؟ دیر دیر وقت میکنم بیام اینجا ولی همش به فرکتووونم:heart: اره نازی خودمم..میبینی پریارو؟؟!!!!! درساهم راضی نیستم ولی میخونم دیگه ببینیم خدا چی میخاد شما جی میخونی؟ خوووووووب بیخوووووون ها مهسای نازممممممم بووووووووووووش
mohana 2013-01-03 نههههه برا چی ناراحت شم خو؟ من اونقد خوشحال میشم میبینم دوستام به فکرمن:smilies-azardl (113 مرسی عزیزم:heart:
نههههه برا چی ناراحت شم خو؟ من اونقد خوشحال میشم میبینم دوستام به فکرمن:smilies-azardl (113 مرسی عزیزم:heart:
akhbar 2013-01-03 اره اره منم میخوام.(اونم دختر دوست داره؟) هرموقع خواستین برین,حتما خبرم کنین.منم میام باهاتون:sarma:
akhbar 2013-01-03 :25r30wi::25r30wi:حالا بابای" دختر " بزار بیاد,بعد.. پس تو هم مثل منی. من عاشق دخملم.هرچندکه ایشالاسالم باشه و... اما من دختر میخوام
:25r30wi::25r30wi:حالا بابای" دختر " بزار بیاد,بعد.. پس تو هم مثل منی. من عاشق دخملم.هرچندکه ایشالاسالم باشه و... اما من دختر میخوام
akhbar 2013-01-03 نه بابا خشن هم نبود,خوب تذکر بود دیگه فکرکنم از اون مامانایی بشی که دخترت(ا!چرا گفتم دختر:smiliess (11):خو حتما بچه اولت دختره.)باهاش رابطه یخوبی داشته باشی
نه بابا خشن هم نبود,خوب تذکر بود دیگه فکرکنم از اون مامانایی بشی که دخترت(ا!چرا گفتم دختر:smiliess (11):خو حتما بچه اولت دختره.)باهاش رابطه یخوبی داشته باشی
mohana 2013-01-03 إ چرا فک میکنی ناراحت شدم مهسا جونم؟؟؟:rolleyessmileyanim::heart: فعلا برم دوباره میام:smiliess (10):
إ چرا فک میکنی ناراحت شدم مهسا جونم؟؟؟:rolleyessmileyanim::heart: فعلا برم دوباره میام:smiliess (10):