mw.ashel 2013-01-04 آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛ برای آنها تنها نشانه ی حیات؛ بخار گرم نفس هایشان است! کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی! از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛ برای آنها تنها نشانه ی حیات؛ بخار گرم نفس هایشان است! کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی! از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
Artmis.a 2013-01-04 سلااااااااااااااااااااام شیوا جون اون دختر غمگین آواتارتو بردار مگه به من قول ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
سلااااااااااااااااااااام شیوا جون اون دختر غمگین آواتارتو بردار مگه به من قول ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟7977cujr38iyymsu8:
waria 2013-01-04 واقعا؟؟ندیدم من پستشو...چقد بد.اخه چراهمین طوری یهویی؟؟بی خداحافظی؟خیلی ناراحت شدم...
waria 2013-01-04 سلام سلام پرنیا خانوم:ad54ad:.مرسی خوبم تو خوبی؟؟خبر مارو نمیگیری:smiliess (3):؟؟چراغتم که خاموش کردی.درسا خوبه؟؟
سلام سلام پرنیا خانوم:ad54ad:.مرسی خوبم تو خوبی؟؟خبر مارو نمیگیری:smiliess (3):؟؟چراغتم که خاموش کردی.درسا خوبه؟؟
Artmis.a 2013-01-03 این حرفها چیه عزیزم من فقط مینویسم تا دردم کم بشه ممنون که دوست داشتی و بابت جمله های زیبات:rose:
ariyana 2013-01-03 دلم برایت تنگ میشود، به تمام دلایلی که تو نخواهی بود..... به اجبار آرام میگیرم، چه اجبار تلخی..
ariyana 2013-01-03 باید خودم را ببرم خانه، باید ببرم صورتش را بشویم.. ببرم دراز بکشد... دلداریش بدهم.... که فکر نکند..... بگویم که میگذرد...... باید خودم را ببرم بخوابد....... من خسته است..........!!!
باید خودم را ببرم خانه، باید ببرم صورتش را بشویم.. ببرم دراز بکشد... دلداریش بدهم.... که فکر نکند..... بگویم که میگذرد...... باید خودم را ببرم بخوابد....... من خسته است..........!!!
Artmis.a 2013-01-03 سلام عزیز چشم حتماً سر میزنم:riz304: آخی عکس کوچیکیاته ناقلا خیلی شبیه من بودیا خصوصاً چشم و موها:dadad4:
سلام عزیز چشم حتماً سر میزنم:riz304: آخی عکس کوچیکیاته ناقلا خیلی شبیه من بودیا خصوصاً چشم و موها:dadad4:
mw.ashel 2013-01-03 مثل یک درنای زیبا تا افق پرواز کن نغمه ای دیگر برای فصل سرما ساز کن زندگی تکرارِ زخمِ کهنه دیروز نیست بالهای خسته ات را رو به فردا باز کن ...
مثل یک درنای زیبا تا افق پرواز کن نغمه ای دیگر برای فصل سرما ساز کن زندگی تکرارِ زخمِ کهنه دیروز نیست بالهای خسته ات را رو به فردا باز کن ...