ba ba barghi
پسندها
193

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دعا می کنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب به دادت برسد و چه زیباست که آن دست فقط دست خدا باشد و بس.... :rose:
    هر اتفاقی که می افتد ،
    چه کوچک چه بزرگ
    وسیله ایست برای آن که خدا با ما حرف بزند
    و هنر زندگی دریافت این پیام هاست ...

چراغ امیدتون همیشه روشن:rose:
    ممنون از حضورت...ولی من حس میکنم گاهی اوقات هست...
    قربون دادا/ابجی.چراغ دلت همیشه روشن باشه برقی جان.:bunnyearsmiley:
    بله میدونم پله نبوده اون موقع ها.شما درست میگی.من خندم به خاطر اینه که اینجور شیطنتا بیشتر پسرونس واسه همین میگن اگه دختر باشی خاطراتت خیلی خنده دار میشه که یه دختر فسقلی انتن و گرفته میره بالا:whistle:به هرحال پسر یا دختر چشم نمیخندیم دیگه جانم.ضمنا اسمون که همیشه ابیه بالا و پایین نداره.اونم که میگی به خاطره اینه که زمین از بالا قشنگ تره.پایین که میای تازه میبینی چه جنگلیه.:rose:
    salam.mamnun baraye aks vali aval jorabeto darbeyar baed pato bokhor khoshmazetare ina tajrobeye mane.
    نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به مخ ام میگه: "استاد خسته نباشی"
    اوکی جانم...آخه تو اون تاپیک خودت اسمتو لو دادی...ولی چشم.دیگه نمیگم.اونم الان پاک میکنم...
    ممنونم خوشم اومد کلا با قانون کپی رایت میونه ای نداری.راحت باش جانم.:65d6a5d6s:اگه دختر باشی خاطرات بالا رفتن از آنتن خیلی خنده دار تر میشه:25r30wi:
    "جانم "مشمول قانون کپی رایته.رعایت کن دیگه جانم.:mad_majidonline:چه میدونم والا.تا نباشد چیزکی....به هرحال.واسه من که فرقی نمیکنه جانم.پسر باشی دختر باشی ما دوست داریم ولی "جانم"مال منه.:p7977cujr38iyymsu8:
    مرسی بابت عکس جانم.ضمنا جانم تکیه کلام منه:p7977cujr38iyymsu8:بابا اینا تکراریه قدیما همین بود عکسم.الان دوباره گذاشتم اینقدرام تغییر نمیکنم همش به من گیر میدی چرا:13:.ضمنا شایعه شده دختری؟راسته؟؟!!!:5:
    باشگاه اون وري ؟؟؟؟؟ متوجه نيستم؟؟ کدوم باشگاه؟
    واا ا ا ا ای مرررررسی!!!!!!!
    آخی آرهههههه گناه داشت گربه هه!!!!!!
    وااااااااااااای چقدر نازه

مرسییییی مرسییییییییییی :thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا