parnia 2013-01-05 سلام داداشی...چیز خاصی نبود....ی سلام بی جواب...البته لحظه آخر فرستادم که دیگه شما رفته بودی...پاکش کردم که هر وقت اومدی ی سلام تازه بزارم:rose:
سلام داداشی...چیز خاصی نبود....ی سلام بی جواب...البته لحظه آخر فرستادم که دیگه شما رفته بودی...پاکش کردم که هر وقت اومدی ی سلام تازه بزارم:rose:
mw.ashel 2013-01-04 نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به مخ ام میگه: "استاد خسته نباشی"
نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به مخ ام میگه: "استاد خسته نباشی"
ba ba barghi 2013-01-03 الان شما به چی می خندین ؟؟:New (6): خب پله نبود زمان ما!! ماهم دوست داشتیم بدونیم آسمون از بالا چه رنگی ؟؟؟ ولی هیچ وقت از اون بالا ،به آسمون نیگاه نکردیم ،همیشه به زمین نیگاه می کردیم !! واقعا چرا ؟؟
الان شما به چی می خندین ؟؟:New (6): خب پله نبود زمان ما!! ماهم دوست داشتیم بدونیم آسمون از بالا چه رنگی ؟؟؟ ولی هیچ وقت از اون بالا ،به آسمون نیگاه نکردیم ،همیشه به زمین نیگاه می کردیم !! واقعا چرا ؟؟
ba ba barghi 2013-01-03 باشه جانم ،دیگه نمی گم جانم!خوبه جانم ؟؟!:rolleyessmileyanim: چیزکا راستن ! موفق باشید
ba ba barghi 2013-01-03 خودتون میگین شایعه است ، حتمن شایعه است دیگه !!نه جانم؟؟ ! هر چی دوستان می پسندن من همونم !! :sarma:
vb2 2013-01-03 اونم طی مراحل داره دیگه اولش دانشگاه آزاد یا اینکه فقط واحدهای کم تو دانشگاهها بعد مربی و ......................
اونم طی مراحل داره دیگه اولش دانشگاه آزاد یا اینکه فقط واحدهای کم تو دانشگاهها بعد مربی و ......................