R R RONATA 2013-01-03 خدایا ازادی اگر به معنای تنها بودن است مرا در دام صیادهای مهربان بیانداز من تشنه ی محبت صیادم... سلام عزیزم... مرسییییییییییی
خدایا ازادی اگر به معنای تنها بودن است مرا در دام صیادهای مهربان بیانداز من تشنه ی محبت صیادم... سلام عزیزم... مرسییییییییییی
T T Taraa 2013-01-02 سلام حدیث این تاپیکو الان ساختی یا مال قبلنه؟ http://olumpezeshki.ir/forum/thread1174.html راستی صندوقتم پره
سلام حدیث این تاپیکو الان ساختی یا مال قبلنه؟ http://olumpezeshki.ir/forum/thread1174.html راستی صندوقتم پره
mw.ashel 2013-01-01 " چهار چیزرا در زندگیت نشکن اعتماد , قول , رابطه و قلب ... اینها که می شکنند صدا ندارند ولی درد زیادی دارند "
" چهار چیزرا در زندگیت نشکن اعتماد , قول , رابطه و قلب ... اینها که می شکنند صدا ندارند ولی درد زیادی دارند "
mw.ashel 2012-12-31 اگر می خواهی به موفقیت دست پیدا کنی این کارها را انجام بده: به گذشته با گذشت نگاه کن به حال با رقت و دلسوزی نگاه کن و سپس به آینده ات با امید نگاه کن
اگر می خواهی به موفقیت دست پیدا کنی این کارها را انجام بده: به گذشته با گذشت نگاه کن به حال با رقت و دلسوزی نگاه کن و سپس به آینده ات با امید نگاه کن
T T Taraa 2012-12-29 یه هم اتاقی داشتم چهره بندری داشت ... یه چیز تو مایه عکس پایینی ... انقد با هم شیطونی میکردیم! همه از دستمون زابراه شده بودن شب بخیر
یه هم اتاقی داشتم چهره بندری داشت ... یه چیز تو مایه عکس پایینی ... انقد با هم شیطونی میکردیم! همه از دستمون زابراه شده بودن شب بخیر
T T Taraa 2012-12-29 نه بابا ابهت کجا بوده؟ اینجا کتک خورده بودم ابهتم پایمال شده بوده آره ... ولی یه چیزی بگم! تا با چشم خودم نبینمت باورم نمیشه :tonguesmiley:...آخه همش تو ذهنم شکل آواتارتی. ایشالا یه روز همو ببینیم
نه بابا ابهت کجا بوده؟ اینجا کتک خورده بودم ابهتم پایمال شده بوده آره ... ولی یه چیزی بگم! تا با چشم خودم نبینمت باورم نمیشه :tonguesmiley:...آخه همش تو ذهنم شکل آواتارتی. ایشالا یه روز همو ببینیم
T T Taraa 2012-12-29 لپای شبیه بالنمو حال میکنی؟ الانم همین شکلیم ... همه میگن اصلا تغییر نکردی ... ینی چون این عکسو دیدی اگه یه روزی یه جایی ببینیم حتما میشناسیم بذا عکس 6سالگیمو بذارم میینی زیاد عوض نشدم :tonguesmiley:
لپای شبیه بالنمو حال میکنی؟ الانم همین شکلیم ... همه میگن اصلا تغییر نکردی ... ینی چون این عکسو دیدی اگه یه روزی یه جایی ببینیم حتما میشناسیم بذا عکس 6سالگیمو بذارم میینی زیاد عوض نشدم :tonguesmiley: