waria 2013-01-02 سلااام.فرناز.مرسی...وای چه ناز بودی.چتریاشو نگا کن.من عاشق چتری واسه دختر بچه هام.خیلی باحاله عکست...:heart: اواتار جدیدتم مبارک.اونم خیلی نازه:bunnyearsmiley:
سلااام.فرناز.مرسی...وای چه ناز بودی.چتریاشو نگا کن.من عاشق چتری واسه دختر بچه هام.خیلی باحاله عکست...:heart: اواتار جدیدتم مبارک.اونم خیلی نازه:bunnyearsmiley:
mohana 2013-01-02 اومدم بگم آواتار جدیدت چه قشنگه دیدم عکس نی نی تو گذاشتی شه نازه..........ای جااااااااااانم:heart:40):
اومدم بگم آواتار جدیدت چه قشنگه دیدم عکس نی نی تو گذاشتی شه نازه..........ای جااااااااااانم:heart:40):
mw.ashel 2013-01-01 " چهار چیزرا در زندگیت نشکن اعتماد , قول , رابطه و قلب ... اینها که می شکنند صدا ندارند ولی درد زیادی دارند "
" چهار چیزرا در زندگیت نشکن اعتماد , قول , رابطه و قلب ... اینها که می شکنند صدا ندارند ولی درد زیادی دارند "
mw.ashel 2012-12-31 اگر می خواهی به موفقیت دست پیدا کنی این کارها را انجام بده: به گذشته با گذشت نگاه کن به حال با رقت و دلسوزی نگاه کن و سپس به آینده ات با امید نگاه کن
اگر می خواهی به موفقیت دست پیدا کنی این کارها را انجام بده: به گذشته با گذشت نگاه کن به حال با رقت و دلسوزی نگاه کن و سپس به آینده ات با امید نگاه کن
reza.n 2012-12-29 خب سلامتی خبر خیلی خوبیه جانم.بله متوجه شدم.بنده خدا.این صندلیا به هیشکی وفا نکرده جانم:riz277:
parnia 2012-12-28 سلام...خوبی فرناز جونم...آره دیگه...بچه کوچیکم دارن ....واسه همین ی جا حس ساکت کردن بچه رو داشتم....:14:
سلام...خوبی فرناز جونم...آره دیگه...بچه کوچیکم دارن ....واسه همین ی جا حس ساکت کردن بچه رو داشتم....:14: