T T Taraa 2012-12-31 اتفاقا منم خیلی رو تختم حساسم ... تو دوران دانشجویی همه از تخت من میترسیدن ... نزدیک شدن بهش عواقب داشت ولی از قابلمه عکس گرفته بودا ...
اتفاقا منم خیلی رو تختم حساسم ... تو دوران دانشجویی همه از تخت من میترسیدن ... نزدیک شدن بهش عواقب داشت ولی از قابلمه عکس گرفته بودا ...
mohana 2012-12-31 إ دوباره عكس ني ني تون و گذاشتين خيلي با نمكه...چه قشنگ هم داره به دوربين نگا ميكنه ميخندهainting:
T T Taraa 2012-12-31 حساسی مگه؟ دلتم بخواد داداشم به بالشت دس زده باشه :image170:داداش به این ماهی دارم ... تازه میگفت یه قابلمه زیر تختت بوده که نمیدونم مال کی بوده ... ماکارونی توش بوده انگار ... کپک زده بوده ... اونم برات شسته بود .... جای تشکرته؟
حساسی مگه؟ دلتم بخواد داداشم به بالشت دس زده باشه :image170:داداش به این ماهی دارم ... تازه میگفت یه قابلمه زیر تختت بوده که نمیدونم مال کی بوده ... ماکارونی توش بوده انگار ... کپک زده بوده ... اونم برات شسته بود .... جای تشکرته؟
parnia 2012-12-31 سلام...آره نزدیکتر شده...مرسی..دیگه هر چی باشه آبجیه شماییم دیگه...بنظرم بیشتر مظلومم تا بامزه...h34r-smiley:
سلام...آره نزدیکتر شده...مرسی..دیگه هر چی باشه آبجیه شماییم دیگه...بنظرم بیشتر مظلومم تا بامزه...h34r-smiley:
T T Taraa 2012-12-31 هاهاهاهاهاهاهاها :riz481: خودم که نیومدم اونجا .... امینو فرستادم .... آره همیشه پاش بو میده ... چه میشه کرد :riz481:
هاهاهاهاهاهاهاها :riz481: خودم که نیومدم اونجا .... امینو فرستادم .... آره همیشه پاش بو میده ... چه میشه کرد :riz481:
najma 2012-12-30 ببخشید . شام میخوردم . روی هر چی فکرش رو بکنی میشه انجام داد ولی من نمیخوام کارم طولانی بشه میخوام زودتر فرار کنم ... از طرفی زرومه مهمه ...
ببخشید . شام میخوردم . روی هر چی فکرش رو بکنی میشه انجام داد ولی من نمیخوام کارم طولانی بشه میخوام زودتر فرار کنم ... از طرفی زرومه مهمه ...