mohana 2012-12-27 إ خوشگل بود؟ دوباره عوضش كردم اول كه به خاطر شيوا جون عكس بچگيمو گذاشتم...بعد اون ني ني بعد دوباره همين عكس اولي پس تغييرش بدم
إ خوشگل بود؟ دوباره عوضش كردم اول كه به خاطر شيوا جون عكس بچگيمو گذاشتم...بعد اون ني ني بعد دوباره همين عكس اولي پس تغييرش بدم
mohana 2012-12-27 "و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.... " اين جمله رو زياد به كار ميبرم واقعا هم يه كوچولو درد پشتش هست:sad:
"و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.... " اين جمله رو زياد به كار ميبرم واقعا هم يه كوچولو درد پشتش هست:sad:
mohana 2012-12-27 اسمش را می گذاریم؛ دوست مجازی اما آن سو یک آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش... نگرانش می شوم...دلتنگم می شود... وقتی در صحبت هایم، به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقی ست هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم. :heart:
اسمش را می گذاریم؛ دوست مجازی اما آن سو یک آدم حقیقی نشسته خصوصیاتش را که نمی تواند مخفی کند وقتی دلتنگی ها و آشفتگی هایش را می نویسد وقت می گذارد برایم، وقت می گذارم برایش... نگرانش می شوم...دلتنگم می شود... وقتی در صحبت هایم، به عنوانِ دوست یاد می شود مطمئن می شوم که حقیقی ست هرچند کنار هم نباشیم هرچند صدای هم را هم نشنیده باشیم، من برایش سلامتی و شادی آرزو دارم. :heart:
akhbar 2012-12-27 یاد خودمم افتادم با این عکس نازت منم که کوچیک بودم همیشه مامانم موهامو اینطوری درست میکرد.میبرد اون بالا و چتری هامم که همیشه تو صورتم بود. بعضی اوقاتم که خیلی بچه ی خوبی میشدم, دم خرگوشی میکرد واسم:applause:
یاد خودمم افتادم با این عکس نازت منم که کوچیک بودم همیشه مامانم موهامو اینطوری درست میکرد.میبرد اون بالا و چتری هامم که همیشه تو صورتم بود. بعضی اوقاتم که خیلی بچه ی خوبی میشدم, دم خرگوشی میکرد واسم:applause:
mohana 2012-12-27 عكس بچگيام كاملا با الانم فرق ميكنه باورم نميشه عكساي خودمه:rolleyessmileyanim: بعدا ميذارم حتما