mohana 2012-12-25 استاد یه جوک بی مزه گفت! خودش انقدر خندید سرخ شد! بعد که به هوش اومد دید کسی نخندیده گفت : خب دیگه ،خنده بسه بچهها بریم ادامه درس ..! پ ن: اينو از جايي خوندم ولي مشابهش تو كلاس زيست اتفاق افتاد...خخخخخ:25r30wi:
استاد یه جوک بی مزه گفت! خودش انقدر خندید سرخ شد! بعد که به هوش اومد دید کسی نخندیده گفت : خب دیگه ،خنده بسه بچهها بریم ادامه درس ..! پ ن: اينو از جايي خوندم ولي مشابهش تو كلاس زيست اتفاق افتاد...خخخخخ:25r30wi:
reza.n 2012-12-25 چرا خوندم همون موقع صفحشو.ولی دیگه چه میشه کرد حال کل کل ندارم.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
mohana 2012-12-25 سلاملكم يني امتحاني بودااااااا من هي ميبينم سوالا اشتباهه بعد هيشكي صداش درنمي اومد... بعد امتحان ب بچه ها گفتم ميگن آره ديگه استاد.... عادتشه 6-7تا سوال غلط بياره:65d6a5d6s: هيچي ديگههه قرار شد اون چندتا رو حذفش كنه:tonguesmiley:
سلاملكم يني امتحاني بودااااااا من هي ميبينم سوالا اشتباهه بعد هيشكي صداش درنمي اومد... بعد امتحان ب بچه ها گفتم ميگن آره ديگه استاد.... عادتشه 6-7تا سوال غلط بياره:65d6a5d6s: هيچي ديگههه قرار شد اون چندتا رو حذفش كنه:tonguesmiley:
reza.n 2012-12-25 واسه مطلبت توو صفحه مهنا بود.دوس ندارم عوض کنم کره ی زمین و دوس دارم:smiliess (13):