neda*
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام نداجونم خوبی؟ چه خبر ؟ چه میکنی با درس خوندن گلم؟
    سلام ندا جونم مرسی تو هم بخونیا
    راستی فصل 5 بیوشیمی خیلی کمه واسه جمعه من پروتئین رو هم میخوام بخونم اما تو که خوندیش یه فصل دیگه رو بخون
    برنامه هفته آینده رو هم یادت نره
    ممنون نداجونم از این همه ابراز محبتت من با داشتن دوست خوبی مثل تو به خودم می بالم خیلی دوستت دارم واز راه دور می بوسمت:(40):

امیدورام که به زودی همدیگرو ببنییم:a2d3: شاید این اتفاق تو دانشگاه بیفته،امیددددددددددددددددددوارم:4d564ad6:
    سلام نداجونم من برنامه امروز رو کامل انجام دادم به امید فرداهایی پربار تر از دیروزها شب بخیر گلم :thumbsupsmileyanim:
    سلام نداجونم ممنون از اینکه برنامه فردا رو برام گذاشتی امیدوارم زودتر کامپیوترت درست شه تا بتونی توی تاپیک گزارش گروهی بیای چون اونجا جات خالیه عجیجیم :bunnyearsmiley:
    شب بخیر امیدوارم خوابای خوب ببینی. به امید ورود به مقطع بالاتر در سال 91 گلم :thanks:
    آخی عزیزم ایشالا زودتر درست شه بیای پیشمون:thanks:
    سلام ندا جونم اخه من دیروز خیلی خونده بودم اومدم با سربلندی گزارش بدم که هیشکی نبود ضایع شدم:whistle:دیگه واسه همین گزارش ندادم:New (6):
    سلام دارم میخونم عزیزم منم موقعی که تو دانشگاه این درسو پاس کردیم واسشون خلاصه برداری کردم و فلش کارت درست کردم و نمره این درسم 20 شد ( 2 واحد بود این نشون دهنده اهمیت ویتامین هاست )
    باشه عجیجم پس منم تا ص 81 میخونم که باهم پیش بریم :thanks: من هنوز فیزیو رو تموم نکردن برم بقیشو بخونم شب خوش دوس جون
    سلام ندا جونم عقب نیستم من تغذیه تند تند میخونم و فردا کامل مرورش میکنم و به جز چربی بقیشو تقریبا خوب بلدم.
    به نظر من یه کم تعداد صفحاتو زیاد کنیم تا زودتر تموم بشه و وقت واسه مرور داشته باشیم 15 صفحه خوبه
    ندا من هر چی فیزیو میخونم نمیدونم چرا زودی یادم میره:14:
    سلام دوستم مرسی که به یادم بودی:j58r36j3gcr4suxymup
    ملسی دوستم..خیلیییییییی خوشحال شدم..
    ایشالا هر چی از خدا میخوای بهترنشو بت بده...:thanks:
    مرسی از توجهت دوس جونی. این سوالو یاداشت کردم از استادم بپرسم تا مطمئن بشیم جوابشو بهت میگم
    سلام دوست جون خوفی اگه میتونی بیا تو جعبه چت سوال درسی دارم
    باشه نگار جون اما من تافل نخوندم skillsها رو میخوندم امشب درس 1 تافل رو میخونم فردا با هم درس 2 باشیم
    سلام ندا جون برنامه فردا
    10ص بیوشیمی ( از اول شروع میکنیم)
    از فصل انرژی تغذیه شروع میکنیم تا هر جا رسیدیم احتمالا من همشو برسم چون قبلا خوندمش
    درس 2 تافل البته فکر کنم تو تافل جلوتری من تاره شروع کردم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا