waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• إ راس ميگيااااااا حواسم نبود
    صبر كن الان...
    خیلی خب حالا بسه دیگه توام جانم.:riz304:چرا دارم داداش.حالا باور نکن.خب بگو دیگه.میخام برم.
    مرسيييييي
    حالا فردا ميام نتيجه رو ميگم بهت:21:
    میگما مهسا حالا جدا میگم.استرس نداشته باش.به قول خودت تو هدفت بهداشته پس فعلا علومو اروم و روون بخون و با خاطر جمع برو سر امتحان.تا بهداشت هم که کلی وقته.قبول میشی نگرانش نباش.
    بيوشيمي باليني
    اصلا خيلي بي خيال شدم............
    خیلی دیگه داری دست روم بلند میکنیا:1dco2x0p1lilzhfpg1tکی گفته داداش ندارم حالا.داداشم دارم جانم.حالا قرار نیست من همه سلاحامو روو کنم.:65d6a5d6s:شبیه کیه؟کلا همه منو شبیه یکی میدونن چیز جدیدی نیست واسم.حالا کی؟
    الان ميگي زده به سرش:tonguesmiley:
    فردا امتحان دارم و بي خيالم

تجربه ثابت كرده قبل امتحانام بايد استرس داشته باشم وگرنه نمره م بد ميشه:sad:
    مهسااااا
    سلاااااااااااام
    بيا به من استرس وارد كن:(50):
    بدو افرين:a2d3:
    اره دیگه وردنه له میکنه همه چیو دیگه:dadad4:نمیدونم به یکیشون میگم خب.نه خیر دوست ندارن:p7977cujr38iyymsu8:داداشتو میاری واسم؟منم منم:dadad4::sad:دیگه کسیو ندارم بیارم دیگه.:راستش میخاستم اخرش اذیتت کنم یاد قولم افتادم اخرشو ننوشتم واسه همین خیلی شبیه دلداری نشد.شما ببخشید:
    میرم ابجیمو میارم میزنه لهت میکنه ها:dadad4:نمیدونم خودت وردنه رو قزض داده بودی نون درست کنم.باشه جانم.ارام باش.استرس نداشته باش.خیلی ریلکس درستو بخون.ارام و پیوسته.اوکی؟:dadad4:
    :eek:t0837h0nn8zfqu8ult:p7977cujr38iyymsu8:صفحتو درست کن اواتار من درسته.اره بایدم استرس بگیری جانم
    خب بابا.حالا تو امتحان بده.بعد نخاستی بری عیبی نداره.اره حسابی شانس اوردی.از بیخ گوشت رد شد خطر:smilies-azardl (12)
    خوب شد اگه ثبت نام نکرده بودی یعنی حسابی عصبانی میشدم:motat:
    میگم مهسا وزارت علوم ثبت نام کردی امسال یا نه؟
    سلام.
    خیلی ممنون.
    شما هم خوبید؟
    شما لطف دارین. به روی چشم.
    راستش امروز، دیگه بدجوری کلافه شده بودم و خیلی اعصابم خرد بود چون احساس بلاتکلیفی می کردم. خدا رو شکر انشا ا... خدا همه رو خوشحال کنه.
    بازم ممنون.:rose:
    واریا دیدی ادمین با تاپیک حدس قیافه چیکار کرد؟؟؟ کلی ضایع کرد همه رو!!!!!!:wacsmiley:
    مرسی مهسا جوون...فک کنم 4 سالم بود...:tonguesmiley:
    به ستاره ها خواهم گفت تا آن زمان كه سحر مي دمد بر 
جاده هاي شبت بتابند تا مسير آرزوهايت بي نور نماند
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا