mw.ashel 2012-12-27 ممنونم آوا جون.عکسا قابل شما رو نداشت.منم به خاطر اون عکسه ممنونم و سیوش کردم و گذاشتم تو دستکاپم.میسیییی.موفق باشی.:rose:
ممنونم آوا جون.عکسا قابل شما رو نداشت.منم به خاطر اون عکسه ممنونم و سیوش کردم و گذاشتم تو دستکاپم.میسیییی.موفق باشی.:rose:
T T Taraa 2012-12-27 منم یه لحظه حالم دگرگون شدم دیدمشون ولی خوب گاهی تلنگر لازمه .... ما باید برای آگاهی خودمون و دیگران تلاش کنیم ممنون که تلاش میکنی
منم یه لحظه حالم دگرگون شدم دیدمشون ولی خوب گاهی تلنگر لازمه .... ما باید برای آگاهی خودمون و دیگران تلاش کنیم ممنون که تلاش میکنی
T T Taraa 2012-12-27 سلام آوا جون صندوق من خالیه ... لابد مال خودت پر شده نه ... چرا حذفشون کنی؟ چرا فکر میکنی اشتباه کردی گذاشتیشون؟!
سلام آوا جون صندوق من خالیه ... لابد مال خودت پر شده نه ... چرا حذفشون کنی؟ چرا فکر میکنی اشتباه کردی گذاشتیشون؟!
mw.ashel 2012-12-26 تاریخ تولدت مهم نیست، تاریخ "تبلـــورت" مهمه ...! اهل کجا بودنت مهم نیست ،"اهــل و بـجـا" بودنت مهمه ...! منطقه زندگیت مهم نیست ، "منطــق زنـدگـیت" مهمه ...! و گذشته ی زندگیت مهم نیست ؛ امــروزت مهمه که چه گــذشتـه ای واسه فــردات میسازی ...!
تاریخ تولدت مهم نیست، تاریخ "تبلـــورت" مهمه ...! اهل کجا بودنت مهم نیست ،"اهــل و بـجـا" بودنت مهمه ...! منطقه زندگیت مهم نیست ، "منطــق زنـدگـیت" مهمه ...! و گذشته ی زندگیت مهم نیست ؛ امــروزت مهمه که چه گــذشتـه ای واسه فــردات میسازی ...!
antenyus 2012-12-26 به بودن ها دیر عادت کن...! و به نبودن ها زود...! آدم ها نبودن ها را بهتر بلدند....
zErOOn3 2012-12-23 سلام ... صب به خیر ... ممنون ... :riz304: آره بود ... تولـد مجازی (تولد شخص مستعارمون) :smiliess (8):
سلام ... صب به خیر ... ممنون ... :riz304: آره بود ... تولـد مجازی (تولد شخص مستعارمون) :smiliess (8):
mw.ashel 2012-12-22 اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی... اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند... اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست... و اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد...
اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان در رسیدن به هدفت موفق بودی... اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند... اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست... و اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت میخواهد...
n.b.m 2012-12-20 آن شب يك دقيقه بيشتر خنديديم يك دقيقه بيشتر شادي كرديم يك دقيقه بيشتر مهربان بوديم تا صبح دم دختر زمستان بدنيا آمد يلدا جان تولدت مبارك هزار ساله شدي هزاران ساله شوي شاديتان دقيقه اي بيشتر يلدايتان مبارك
آن شب يك دقيقه بيشتر خنديديم يك دقيقه بيشتر شادي كرديم يك دقيقه بيشتر مهربان بوديم تا صبح دم دختر زمستان بدنيا آمد يلدا جان تولدت مبارك هزار ساله شدي هزاران ساله شوي شاديتان دقيقه اي بيشتر يلدايتان مبارك