najma
پسندها
16

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرسیی بانو دست درشت!! آخ نمدونی چقد دنبال pdf سرچ کردم!!!! دانشگاه خودمونم که ماشالا انتشاراتش هر روز کنتوراتش عوضی میشه!!!
    په ایشالا این دفعه دیگه جدی جدی راس میگما شک نکنی چون یکی شک کرد زاپاسش پنچر شد!!!
    امدی یه هماهنگی کن بیام بگیرم ... البته به قول اون دکتر ورود آقایان ممنوع ما همچنان منتظر اون نبرد رقابتی!!! (منظورم برنامه کلاسی شما) هستیما..
    آهان به دوست !!!!!!!!هم سلام برسون!!!!!
    من میرم اگه گرفتی بهم اس بده!!! البته sosهم قبوله..
    په ینی!!! تا بهمن کلا اصفهونی!!!
    یه زخمت کوچولو واستون داشم گفتم اگه این کنکووووووووور علوم 90یا همون پارسالی رو بتونی از انتشارات یونیتون واسم بگیری .. بهد یه روز قبل آزمون البته اگه اینجا باشی !!! بیام ازت بگیرم من که هرجا گشتم حتی توی هیش کتاب آزمون جامعی پیدا نکردم!!!!! کلا تو نخم ببینم گوزینه های این یکی چه غافل گیریی داره!!!
    سلام روزالین!!!!
    بابا درس نخون... میگمها حال نداشتم بینم پ خ مرسه یا پنه په میشه..
    رو ایر.. یهنی عمومی امدم...
    البته چون بهد 1ماه امدم اینجا دیدم آنی گفتم آنی یه حالی ازت بگیرم!!!
    دیدم فعالیت شما و فاطمه کمه گفتم این امتهانات جزوندتون ها...
    رفتی فرجه یا هنو امتهانات آز رو ندادین!!!!
    خواهش.من الان میخام برم ولی بعد باهات صحبت میکنم.اره فرارو خوب اومدی ولی:4d564ad6:
    خب باشه.مرسی.:dadad4:کلا رو چیا میتونین کار کنین؟وسواس نداره که.خوش بحالتون.چه باکلاس.مال ما 16 ام شروع میشه تا 27 ام.:13:
    خواهش می کنم عزیزم. منم همینطور:riz304:
    جدی؟قبلیه کمتر شبیه بود به خودم یعنی؟چوطور اخه.هردوش خودمم دیگه:wacsmiley:منم خوبم.شبانه بهداشت اره انتخاب کردم.گفتم انتخاب میکنم حالا اگه قبول شدم بعدا راجع بهش تصمیم میگیرم دیگه.کورسوی امید چرا؟نه اصلا خوش نمیگذره.درسا اینقد زیادن.داغون اصن یه وضعی.منم تنبل.:sad:3 تا هم که کنفرانس داشتم این ترم.استاد راهنمامم کلی مقاله ریخت سرم بخونم که بعد یه طرح بدم.خیلی فشار اومد بهم این ترم.تو چی.تهرانی دیگه؟امتجانا کی شروع میشه؟
    بلندترين شب سال هم خورشيد را ملاقات خواهد کرد و اين يعني بوسه گرم خداوند بر صورت زندگي وقتي همه چيز يخ مي زند.*يلدا مبارک*
    اره راست میگی...............

چطور؟؟؟؟؟از نی نیه من خوشت اومد؟؟؟؟
    این عشق منه:heart: .....اسمش طه هست نوه همسایمونه....یه زبون داره نگو و نپرس
    اگه عمری بود یه تایپیک بزنی و از بچه های قبول شده ارشدی نظرسنجی کنی

چی تصور میکردن چی شد؟

و کلا کم و کاستیای ارشد و دانشکدشون چیه؟مشکلات موانع...مرسی
    محفل آریاییتان طلایی ، دلهایتان دریایی ، شادیهایتان یلدایی ، پیشاپیش مبارک باد این شب اهورایی

ممنونم از جوابتون..
    یکی - مسیر واکنش کاتابولیسم فنیلآلانین
    دو - مسیر واکنش تبدیل فنیلالانین به تیروسین
    سه - مسیر کاتابولیسم bcaa
    با جزئیات کامل ، خیلی ممنون
    سلام
    من یه چند تا مسیر واکنش میخواستم ، خیلی هم فوری هست
    میتونین کمکم کنین ، منتظر میمونم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا