T T Taraa 2012-12-16 آره داشتی میگفتی دوس داری بعضی بچه ها رو ببینی ... آره خوبه بدک نیس ... ولی دیگه شب میشه همش دلم میخواد بیام اینجا
آره داشتی میگفتی دوس داری بعضی بچه ها رو ببینی ... آره خوبه بدک نیس ... ولی دیگه شب میشه همش دلم میخواد بیام اینجا
reza.n 2012-12-16 اره بابا ناراحتی چیه دیگه.میخای به واریا بگم شکلک در بیاره بخندوندت؟؟(اگه اینو بخونه وردنشو میکنه توو حلقم):25r30wi::25r30wi:ناراحت نباش اجی جونم:28:
اره بابا ناراحتی چیه دیگه.میخای به واریا بگم شکلک در بیاره بخندوندت؟؟(اگه اینو بخونه وردنشو میکنه توو حلقم):25r30wi::25r30wi:ناراحت نباش اجی جونم:28:
T T Taraa 2012-12-15 دوست داشتن یعنی 10تا بهتر از اون بیاد سراغت . اما ته دلت بگی : اون، اون، اون. ولی مغزت بگه کوفت اون، مرض اون.
دوست داشتن یعنی 10تا بهتر از اون بیاد سراغت . اما ته دلت بگی : اون، اون، اون. ولی مغزت بگه کوفت اون، مرض اون.
mw.ashel 2012-12-15 هزینشو اگه بالا روش کلیک کنی میاد.و از قدیم گفتن که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس و زمان آزموناشو ببین و اگه تونستی ثبت نام کن .من آزمون اینترنتی رو شرکت کردم و جمعه آزمون دارم.
هزینشو اگه بالا روش کلیک کنی میاد.و از قدیم گفتن که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس و زمان آزموناشو ببین و اگه تونستی ثبت نام کن .من آزمون اینترنتی رو شرکت کردم و جمعه آزمون دارم.