parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• چون نمیدونی چین ازشون نمیترسی ... فنون رزمی
    آخی که از دس رفتی .... نکن اینجوری ... حاجی رو صداکنیم پادرمیونی کنه قبول میکنی آیا؟
    کتــــــــــــــک
    نانچیکــــــــــــــــــو
    ماواشـــــــــــــــــــــــــی
    زوکــــــــــــــــــــــــــــی
    اوراماواشـــــــــــــــــــــــــی
    خودم دعوات میکنم ... راستی میگفتی اون شب که عصبانی بودم دعوات کنم

دعــــــــــــــــــــــــوااااااااااااااااااااا ...... داااااااااااااااااااااااااااد ، فـــــــــــــــــــــــــــــش ،
    خوب حالا میری سر درست یا برم مراحل بالاتر؟
    میخوای بچه ها رو صدا کنم همونطور که منو به راه آوردن تو رو هم به راه بیارن ... واریا و رضا و مهسا منو دعوا کردن ، منم یه لحظه به خودم اومدم دیدم انگار راس میگن
    سلام ... ترکوندم .. آره ...ولی نه درسو، ADSLمو ترکوندم ... بهم نخندیا ... الان با Dial up اومدم ... معتادم دیگه ، به هر چیزی چنگ میزنم
    خوبی؟
    من فکر کردم عمدی چقدم خوشم اومد نوشته بودی هالو
    سلام شیواجون !!!!حوصلم رفت بالاخره یکیش تموم شد من باید برم شیفت !!!!!!!شبت خوش!!!!!!!!فردا میبینمت!!!!!!!!!!صندوقتم خالی کن بای!!!!!!!!
    شیوا جون ، منم در عین حال که کتاب دستمه و دارم میخونم و الان میدونم که چرا خدا بهمون از هر چیز دوتا داده؛ با یه چشمم درس میخونم و یکیش الان داره نت رو دنبال میکنه و یه دستم کتاب رو نگه داشته و اون یکی داره مینویسه. ولی الان دیگه میرم مه شب بیام و گزارش بدم.فعلا بای
    سلام پرنیا جان.
    خوبم. شما خوب هستید؟
    داریم درس میخونیم! :دی
    سلام شیوا جونم.

خوفی؟ منم امروز جمعس و سرم کمی خلوته گفتم بزنم تو فاز درس و نت.آره خدا رو شکر تعمیرش کردم ، بیچاره چند وقتی بود مدام روشن بود.

امروزی واست اس فرستادم، وقتی گوشیتو روشن کنی میبینیش.درس خوندن رو فراموش نکنیا!؟

منم دلم واستون تنگ میشه ولی سعی میکنم که زود به زود وقت کردم بیام و به دوستای گلی مثل شما سر بزنم.
    جای خالی تارا و حدیث و واریا و داداش رضا و مهسا حس میشه.بازم میدونم که دارن میخونن و خیالم راحته ولی دوست جونم شما هم بخون و من همیشه همراهتم.
    ما میخوایم سال آینده ارشدی بشیم.دوست دارم.
    توهم خوب درس بخون عزیزم.ایشالا باهم قبول میشیم.منم دوست دارم:thumbsupsmileyanim:
    دیگه "جانم"اپیدمی شده توی سایت.همه میگن:14:همشم تقصیر داداشته.:13: منم خوبم مرسی.:ad54ad:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا