T T Taraa 2012-12-09 خبر جدیدی نیس من شاید از پس فردا برم کتابخونه ... دیگه از خودم داره بدم میاد بس که درس نمیخونم .... آخه میدونی من 2-3 سال از درس دور بودم ... الان اصلا نمیتونم پای کتاب بشینم ... باید یه فکر اساسی کنم
خبر جدیدی نیس من شاید از پس فردا برم کتابخونه ... دیگه از خودم داره بدم میاد بس که درس نمیخونم .... آخه میدونی من 2-3 سال از درس دور بودم ... الان اصلا نمیتونم پای کتاب بشینم ... باید یه فکر اساسی کنم
reza.n 2012-12-09 دیگه ابجیم نیستی.من که نبودم خودت با مهران بریدین و دوختین.من دیگه خواهری به اسم شیوا ندارم:dadad4:
T T Taraa 2012-12-09 مطمئنی پسووردتو درست میزنی؟ منم یه بار همینجوری شدم ... یه اکانت دیگه ساختم ، بعد فهمیدم خودم داشتم پسوردمو اشتباه میزدم
مطمئنی پسووردتو درست میزنی؟ منم یه بار همینجوری شدم ... یه اکانت دیگه ساختم ، بعد فهمیدم خودم داشتم پسوردمو اشتباه میزدم
waria 2012-12-09 عجب.یادمه مال آریانا هم اینطوری شده بود .مجبور شد دوباره ثبت نام کنه.حالا ایشالا درست میشه میری سر خونه زندگیت:28:راستی این 35 ه مال چیه؟
عجب.یادمه مال آریانا هم اینطوری شده بود .مجبور شد دوباره ثبت نام کنه.حالا ایشالا درست میشه میری سر خونه زندگیت:28:راستی این 35 ه مال چیه؟
waria 2012-12-09 سلام پرنیا.چرا اینطوری شده؟؟اکانت قبلیت هست هنوز که؟حذف نشدی یه مشکلی پیش اومده بوده شاید.به ادمین بگو واست درستش کنه.غصه نخور:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سلام پرنیا.چرا اینطوری شده؟؟اکانت قبلیت هست هنوز که؟حذف نشدی یه مشکلی پیش اومده بوده شاید.به ادمین بگو واست درستش کنه.غصه نخور:tsimuzpzwoap1t9y3o7