eco.bio
پسندها
25

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام. دوباره براتون ارسال کردم. امیدوارم به دستتون رسیده باشه... اگه باز هم ایمیلی فرستادم به همین آدرس جدید تون می فرستم.

موفق باشید.:rose:
    انواع عشق...
    بعضی عشقا مثل حضرت آدمه ( خوبیش اینه كه اولین عشقته )
    بعضی عشقا مثل حضرت نوح می مونن ( بعضیا از ترس طوفان میان پیشت)
    عضی عشقا مثل حضرت ابراهیمه ( باید همه چیزتو قربونی كنی )
    بعضی عشق ها هم مثل حضرت مسیحه ( آخرش به صلیب كشیده میشی)
    بعضی عشق ها هم مثل حضرت موسی هستن ( تا یه كمی دور میشی یه گوساله میاد جاتو می گیره )
    خدایا...
    در دو راهی زندگی ام
    تابلوی راهت را محکم قرار بده
    نکند با نسیمی راهم را کج کنم...
    به ستاره ها خواهم گفت تا آن زمان كه سحر مي دمد بر 
جاده هاي شبت بتابند تا مسير آرزوهايت بي نور نماند
    محفل آریاییتان طلایی ، دلهایتان دریایی ، شادیهایتان یلدایی ، پیشاپیش مبارک باد این شب اهورایی

الهی...............................بمیرم برات منم مشکل دارم تو خونه ولی..............
    خالی کردم جونم. این صندوقم زود زود پر میشه:smiliess (12):
    اره راست میگین منظور منم این بود که نیازی نیس برای هرکس چن بار یه مطلب فرستاده بشه:thumbsupsmileyanim:
    :))) خوب بالاخره باید یجوری دیگران از وجودش اطلاع پیدا کنن!!!!!
    ولی خوب حرف شمام درسته:riz481: ...... منکه کلا به همه چی شک دارم ...مخصوصا تبلیغات:smilies:
    باشه ممنون ..... اخه از بس تبلیغ کرده .... وسوسه شدم ... گفتم شاید شما خبر داشته باشین ..ممنون
    سلام دوست عزیز. راستش من جزوات و درسنامه ایشون رو ندارم و نمیتونم نظر بدم. ولی اگه نظر شخصیم رو بخوام بگم اینه که کلا مفهوم جزوه اون چیزی نیس که الان رایج شده. تو هر درسی فقط یکی دو تا استاد میتونن جزوه عالی رو ارایه بدن که بی نقص باشه و بتونه جایگزین کتابهای رفرنس باشه نه اینکه هر خلاصه ای رو اسمش رو بذارن جزوه! درکل این نظر شخصیم بود. باز از کسایی که این جزوات رو مطالعه فرمودن پرس و جو کنین. موفق باشی دوست عزیز:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا