waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام مرسییییییی
    واقعا؟؟؟؟؟؟؟
    الان برات میفرستم دوباره...بصبر جانم:tonguesmiley:
    وای الهی...چه دختر خوشگلی...چه آواتار قشنگی... یه وقت برش نداریا، من خیلی دوستش دارم... بوس بوس:(40):
    :heart::rose: البته امشبم میخونم...مرسی که بهم امید میدی..بوووووووووووووووس
    سلام نازم نه اینم قشنگه
    اون خیلی معصوم احساس میکنم خودتم شبیه اونی.
    واریا من هر موقع میام اینجا بهن سر میزنم اما بازم دلم تنگته!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام مهسا جون...نسبت به روزای قبل بهتر بود...ولی باز باید تلاشمو بیشتر کنم.حدود 4 ساعت خوندم..:smilies-azardl (181
    واریا جونم3شهریور تولدش بود.
    من اواتار قبلیتو میخام اون دختر که گردنبند داشت.
    زیاد مامانی رو اذیت نکنیا1موقع دردش بگیره.بزار این اواخرم خوب بگذره تا بدنیا بیای.
    میگم عجب پیشر فته هم هستیا...از تو شکم مامانت به نت وصلی:thumbsupsmileyanim:
    ا!عوضش کردی کلک!؟
    عیبی نداره اما حالا تولدتو کی هست؟که وقتی بدنیا میای ببینیم تو خوشگلتری یامن.
    سلام عزیز دلم.وای که کلی خندیدم بااین پیام نازت:25r30wi:اما جوابت:
    اول اینکه این بچم نیست و خودم هستم که تازه بدنیا اومدم:applause:بعدشم گردن خودتم درد میگیره ها...شایدم چشات.آخه از پنجره کی رو داری نگاه میکنی که اینقدر بهش زل زدی مادر
    ؟
    سلام خانوم گل
    خوبی؟
    خسته نباشی عزیزم:heart:
    سلام عزیزم.بابت پیامت ممنون..شرمنده انقد دیر جواب میدم
    احسنت به این اراده...:rose: آفرین مهسا جون...باشه...من رفتم سر درسم..:smilies-azardl (181تو هم برو.فردا سربلند میام پیشت..
    جدی میگی مهسا؟؟ میخای 6 ترمه تموم کنی؟ پس کار تو ازمن سخت تره ....مرسی از راهنماییت عزیزم.همه تلاشمو میکنم...تو هم سعیتو بکن.تو میتوووووووووونی..:bunnyearsmiley::a2d3:
    تاحالا 30 مدل برنامه ریختم...دارم همه تلاشمو میکنم...نمیدونم چرا دلم به درس نیست...میخونما.ولی دقت ندارم..من ی زمانی تو ی ساعت ی فصل میخوندم حالا همون فصلو تو 3 روز تموم نمیکنم...خودمم نمیدونم چه مرگمه....:dadad4:
    هی...بد نیستم..کلی زحمت کشیدم ی 4 صفحه درس خوندم...ایجوری پیش برم حتما" رتبه تک رقمی رو زدم...:sad:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا