waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خوبی عزیز دلم
    زندگی خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
    نه...فقط اون روزی گفت هم استانیه منه...نپرسیدم ازش.من تازه واردم آخه...شماها خیلی قدیمی هستین...ولی دوستون دارم.بخصوص شما و داداش رضا رو..راستی خودت دانشجوی کجایی؟
    دانشجوی اصفهانه؟؟ پس هروقت میاد ولایت سایت میاد؟
    هیییییی....مهسا جون....همکلاسم هیچی نداشت...نه مقاله نه کتاب....ولی دانشگاه تهران قبول شد..به هر حال تلاشتو بکن...مهسا داداشمو چیکارش کردی؟ نمیاد سایت...دلم تنگش شده...
    آره عزیزم...دوستم هم رشته خودته با سهمیه ارشد قبول شد..همکلاس خودمم همینطور..درطول سال درس خوندن بهتره..واقعا" کنکور غیر قابل پیش بینیه...مثه من که بی نهایت زحمت کشیدم و با اختلاف 9 نمره قبول نشدم....
    مرسی مهسا جون.این سایت با وجود افراد دائمیش مثل توصفا داره.منم خوبم گلم:smilies-azardl (113
    آره الان مشخصاتتو دیدم متوجه شدم...سعی کن حسابی بخون که جز رتبه های برتر باشی..اونوقت با سهمیه ارشد قبولی..ببین تجربه دارم که میگما...خوب درس بخون
    سلام مهسا جون.خوبی؟ من پارسالم دادم ولی با اختلاف کمی قبول نشدم.میخوام دوباره بخونم.ولی همچین روحیه ندارم...شما چی؟کنکور داری؟
    سلام خداروشكر
    مرسي گلم تازه بلد شدم چطور عوض ميشه.
    ما هم با اجازه پدر مادر و بزرگترها,شما رو واریا یا مهسا برحسب شرایط صدا میکنیم.:p
    خواهش عزیزم.چی صدات کنم از این به بعد دوستم؟واریا؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا