karshenasgh
پسندها
46

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اگر بخواید سولات زبان ارشد مامایی 10 سال گذشته رو می تونم براتون ترجمه کنم.
    من هنوز سوالات کنکور 91 رو نگرفتم تازه امروز می خوام بگیرم و ببینم چقد می زنم. آخه شرکت نکرده بودم فکر می کردم تغییر رشته بدم اما می بینم که هیچ رشته ای به اندازه مامایی من رو راضی نگه نمی داره واسه همین می خوام الان بخونم و شرکت کنم.
    نه واسم فرقی نمی کنه. شما معرفی کن.
    قسمتی که بقیه ترجمه کنن هم در اختیار من قرار داده می شه؟
    مرسی از راهنمایی های خوبی که کردی خانومی اما واسه منی که تازه وارد اینجا شدم یک کم سنگین بود من هم میخوام توی کار ترجمه شرکت کنم.
    زبان من بد نیست و سرعتم هم خوبه اما دقیقا متوجه نشدم که کجاها رو باید ترجمه کنم. در حال حاضر هم کتاب لزگی رو ندارم.
    من خیلی دوس دارم از این نرم افزار که برای موبایل هم هست استفاده کنم راجع به اون هم می شه یک کمی توضیح بدی؟
    سلام خسته نباشی من تازه وارد این سایت شدم و می خوام سال دیگه در کنکور ارشد مامایی شرکت کنم می شه یک مقدار به من راهنمایی کنید که چه جوری شروع کنم؟
    ترجمه کتاب لزگی چه جوریه؟
    شما دارید انجامش میدید؟
    من هم می تونم شرکت کنم تا ازش استفاده کنم؟
    کتاب مهدوی درسته ولی مال دکتر عبادی زمان ما یه شکل دیگه بود و بالاش نوشته بود مجموعه سوالات طبقه بندی شده و جلدشم قهوهای بود . از بچه های امسالی توی انجمن ژنتیک بپرسید .
    سلام من هم متن سری صبح 86-87 رو انجام میدم و سعی میکنم حداکثر تا تاریخ 12/9/91 ترجمه رو تحویل بدم . خیلی خیلی ممنونم
    سلام دوتا از متنارو که ترجمه شده به ایمیلتون فرستادم
    سلام می تونم این قسمت رو تحویل بگیرم؟ یا خودتون انتخاب کنین زمان تحویل 16 آذر اگه نتونستم درخواست وقت بیشتر می کنم
    ؟ = کدام یک از دوستان ترجمه این بخش ها را قبول می کند
    تمرین 2 ص 50
    تمرین 3 ص 51
    متن 1 ص 51
    متن 2 ص 52
    کتاب دکتر جعفر نژاد و دکتر اکرمی درسته ولی
    سلولی مولکولی و مهندسی ژنتیک مجید مهدوی درسه نه تست .
    کتاب دکتر عبادی هم تسته (مجموعه سوالات طبقه بندی شدس ) .
    سلام ..کارشناس جان با تشکر از زحمتهای شما برای هماهنگی در ترجمه کتاب لزگی ..
    این بخشها هم با من ..
    متن 3 ص 34
    متن 4 ص 36
    متن 5 ص 37
    متن 6 ص 37
    زمان تحویل 15 آذر..
    فقط نحوه ارسال را اگه لطف کنید برام توضیح بدید..
    با تشکر..
    نه خونه نبودم به اینترنت دسترسی نداشتم که شماره ای رو که برام نوشتی بردارم. شنبه زنگ میزنم ولی چون محرومیت نداره احتمالا ثبت نام میکنم.
    سلام دوست عزیز من این قسمت رو سعی میکنم تا 17 آذر تحویل بدم امیدوارم بتونم خوب امادش کنم
    setareh58
    کدام یک از دوستان ترجمه این بخش ها را قبول می کند
    ص 77 Cloze Test Exercise
    مهارت چهارم (لغات) ص 78 سؤال 1 تا 36
    متن 1 ص 82
    بخش دوم (لغات) ص 84 سؤال 121 تا 134
    ممنونم عزیز جان . همینطور برای شما :thumbsupsmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا