najma
پسندها
16

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام نجما جون واسه سلولس و مولکولی 2eبخونم و کتاب مهدوی و کافیه؟ یا جلد 2 از اون 3 جلدی لودیشم باید بخونم میشه راهنماییم کنی؟
    :28:نجما جونم ممنون همیشه به من امید دادی

واقعا دیر نشده اومدم دیدم بچه ها ترکوندند دپرسس شدم
    نه من هم اغراق کردم . اتفاقا مسئله های پیچیده جواب های ساده ای دارن . آدم
    سلام
    ممونم شما خوبی؟
    خدارو شکر خوبه..
    شما با درسا چیکار میکنی؟ ژنتیک خوش میگذره؟
    پس یعنی کتاب سلولی مولکولی فقط درسه و تست نداره و کتابش هم اینه:شهر24 - زیست‌ سلولی ، مولکولی و مهندسی ژنتیک مهدوی
    برای تست باید کتاب دکتر عبادی رو بگیرم که اینه: زیست سلولی و مولکولی
    درسته؟؟؟؟....:wacsmiley:
    کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک حسن اکرمی هم میشه این: ژنتيك از كلاسيك تا ژنوميك- فروش کتاب - کتب - ناشر کتب - کتاب - خرید کتاب - فروش تلفنی خرید کتاب آنلاین -خرید و ارسال کتاب booksite.ir انتشارات کتاب درسته؟؟؟؟
    :riz513:
    سلام نجما جان. شرمنده که دوباره مزاحمت میشم...
    کتاب بیوشیمی جعفرنژاد اینه؟ کنکور جامع بیوشیمی
    این که یک جلده!
    آخه کتابی که من دیدم دوجلدی بود!!! کتابی که همه ازش تعریف می کنن یک جلدیه یا دوجلدی؟
    سلولی مولکولی دکتر عبادی رو هم بیرون پیدا نکردم! توی سایتش اینو گذاشته:
    زیست سلولی و مولکولی
    همین رو باید بخرم؟؟؟
    سلولی مولکولی مجید مهدوی انتشارات خانه زیست شناسی هم چاپ 89 بود. ظاهراً دیگه تجدید چاپ نشده! باید همون چاپ 89 رو بگیرم؟ یعنی این:کتاب جامع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه زیست شناسی سلولی و مولکولی,سید امین اردستانی - سیف ا... بهرامی کیا- رضا میرحافظ- مجید مهدوی ,انتشارات خ�
    بله بله بنده ی صالح و خوب اومدی.یه کاریش میکنم حالا.:wacsmiley:
    نگفتم که دارم حالا.مثلا گفتم.پولمون کجا بود:whistle:زنجان هم هست دیگه.شاید بقیه ا.. و نزدم.شایدم زدم.
    حالا تو فک کن من پولشو داشته باشم:whistle:کلی میگم به هر حال وزارت علوم باشی که دیگه اصن همون شانس هم نداری.اره اینجا خوبه استاداش هم بعضیاشون خوبن خیلی ولی.نمدونم شایدم فقط همینطوری انتخاب کردم ببینم جوابش چی میشه.اگه قبول شدم اون موقع تصمیم میگیرم برم یا نرم
    اوپس.اره میدونم ولی خب میگم بهداشته.بعدا بخام ازمایشگاه بزنم فقط اینطوری میشه.رتیمم نزدیکه.البته هنوز دقیق نمیدونم چقد میخان پول بگیرن.ولی همچین رفته توو جونم مثه خوره مغزمو داره میخوره
    ای بد نیستم منم.خوبم.از الان شروع شده؟چه زود.درسای ما هم زیاده بیچاره شدم.پوستمونو کندن.ولی چند وقته این تکمیل ظرفیت وسوسم میکنه بزنم.نمدونم:wacsmiley:
    سلام نجما جان.خوبی؟چه خبر؟درس ها خوبه.ببخشید که خیلی وقته خبر نمیگیرم .بی معرفت نیستم.مشغله زیاده.بازم ببخشید :riz513:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا