*setare* 2012-11-28 آدمک آخر دنیاست بخنــــد آدمک مرگ همین جاست بخنــد دست خطــی که تو را عـاشق کرد شوخی کاغــذی ماست بخنــد آدمک خر نشــوی گریه کنی ! کل دنیا ســراب است بخنــد آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخنـد .... !
آدمک آخر دنیاست بخنــــد آدمک مرگ همین جاست بخنــد دست خطــی که تو را عـاشق کرد شوخی کاغــذی ماست بخنــد آدمک خر نشــوی گریه کنی ! کل دنیا ســراب است بخنــد آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخنـد .... !
ariyana 2012-11-28 هان ای عقاب عشق! از اوج قله های مه آلود دوردست پرواز کن به دشت غم انگیز عمر من... آن جا ببر مرا که شرابم نمیبرد.... (فریدون مشیری)
هان ای عقاب عشق! از اوج قله های مه آلود دوردست پرواز کن به دشت غم انگیز عمر من... آن جا ببر مرا که شرابم نمیبرد.... (فریدون مشیری)
ariyana 2012-11-28 این صدای قلب من نیست.. صدای پای توست که شب ها در سینه ام میدوی! کافیست کمی خسته شوی کافیست بایستی تا.....
این صدای قلب من نیست.. صدای پای توست که شب ها در سینه ام میدوی! کافیست کمی خسته شوی کافیست بایستی تا.....
ariyana 2012-11-28 وقتی که شانه هایم در زیر بار حادثه می خواست بشکند یک لحظه از خیال پریشان من گذشت... بر شانه های تو می شد اگر سری بگذارم.... (فریدون مشیری)
وقتی که شانه هایم در زیر بار حادثه می خواست بشکند یک لحظه از خیال پریشان من گذشت... بر شانه های تو می شد اگر سری بگذارم.... (فریدون مشیری)
P P paradise65 2012-11-27 خداوندا : دنیا ی اشفته درونم را که تنها از نگاه تو پیداست با لالایی مهربان خود ارام کن تا بودن را به زیبایی احساس کنم
خداوندا : دنیا ی اشفته درونم را که تنها از نگاه تو پیداست با لالایی مهربان خود ارام کن تا بودن را به زیبایی احساس کنم
ariyana 2012-11-21 دست به صورتم نزن می ترسم بیفتد... نقاب خندانی که بر چهره دارم! و بعد... سیل اشک هایم تو را با خود ببرد... و باز... من بمانم و تنهایی...!
دست به صورتم نزن می ترسم بیفتد... نقاب خندانی که بر چهره دارم! و بعد... سیل اشک هایم تو را با خود ببرد... و باز... من بمانم و تنهایی...!
ariyana 2012-11-15 دوست داشتن از عشق برتر است، و من هرگز خود را تا سطح بلندترین قله ی عشق های بلند، پایین نخواهم آورد...
دوست داشتن از عشق برتر است، و من هرگز خود را تا سطح بلندترین قله ی عشق های بلند، پایین نخواهم آورد...
mw.ashel 2012-11-14 همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
ariyana 2012-11-13 می پسندم پاییز را که معافم میکند از پنهان کردن دردی که در صدایم می پیچد، اشکی که در نگاهم میچرخد، و همه گمان میکنند سرماخورده ام....
می پسندم پاییز را که معافم میکند از پنهان کردن دردی که در صدایم می پیچد، اشکی که در نگاهم میچرخد، و همه گمان میکنند سرماخورده ام....
هما 2012-11-11 سلام زیبا و متاسفانه داستان امروز همه ما اما میتونیم همه چیز رو تو زندگی خودمون تغییر بدیم