amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• به به جناب برادر
    تو خجالت نمیکشی نه واقعا خجالت نمیکشی :smilies-azardl (12) دو روز که نباشم میشینی همه جا پشت سرم حرف میزنی
    من مثل رئیس جمهورم ؟ من فقط میام تاپیکارو میبندم و میرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd: فکر نمیکردی مچتو بگیرم هان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بچه به جای اینکه وقت بذاری ور پیج های مردم از من بد بگی بشین 2 تا مسئله عمو مندل حل کن که 10 تا سال پشت کنکور نمونی :25r30wi:
    salam.migam man harchi in seloolio mikhoonam engar bifaydas...hamash yadam miran k:sad:
    سلام
    کم پیدا نیستم که
    ناپیدام
    سایت نمیرسم بیام:(
    آنچه فرد تحصیلكرده را از فرد خودآموخته مشخص می سازد، وسعت دانش نیست، بلكه اعتماد به نفس است. میلان کوندرا
    man k in yekio kheili khoob nadadam.aslan razi nistam
    moteasefane tebghe mamoolam aghabam vase azmoone baadi..
    to azmoonet khoob shod?
    vase baadi khoondi??
    salam.khoobi???khoob mikhooni vase in azmoon???man k kheili aghabam tebghe mamool:New (6)::eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    سلام اميري خوبي؟ممنون درسا خوبن؟جزوه ها رو ميخوني/.
    فک کنم شرکت کننده ها کلا 12 نفر بودن که من رتبم اون شده!:65d6a5d6s:
    salam..na vase manam nayoomade,karname ham k mashala maloom nis key gharare biad...MRI ham ishala k chizi nis:1dco2x0p1lilzhfpg1t chand vaght pish ye moshkeli vasam pish oomad,vase hamin bayad miraftam MRI:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    doa nakon fqt khodet qabul shia "doa kon zarfiatesh bre bala :mad_majidonline:
    migm amir to oloom nmikhay bdi ?
    mane divune taze b in fkr oftadm k oloomm bdm "rftm akrami o grftm az vaqti mikhunm emeri o b kol yadm rfte "hamun k khodet gfti mese chi to gel gir kardm:tonguesmiley:
    qati pati shodm:smiliess (5):
    MrC to chetori ?darm tamame talashamo mikonm vase oqyanus age nashe divune misham:25r30wi:yadm andakhti b chi alaqe darm
    :)))))))))
    چقدم ک ما می تونیم سر تو و نگارو ب درس گرم کنیم! :))))))))))
    هیچی باو!ینی تو و نگار آدمو بی آبرو می کنید!فقط کافیه ی چی سری و محرمانه باشه... :|
    بعدم من ی دو روز نمیام ینی حسابی دو تایی رو سفیدم می کنید!انقد ک پشتم حرف میزنیداااااا :)))))))
    بعد بعدشم ب احتمالایی ک نگار داده اصن توجه نکن!هر کدوم ی جوری رد میشه میره...
    (آیکون آه!)
    سلام آقا امیررضای گل ..شما خوبید؟ منم شکر میگذرونم ..فقط ابرو باد و مه خورشید و فلک در کارند تا من درس نخونم :p7977cujr38iyymsu8:...این روزها هم مریض شدم حسابی ...شما خوش میگذره؟درسها خوبن ؟
    salam....eyvalllll.khoobe k doros shod..hamash too fekr boodam k chekar mikoni..:rose:
    manam aghabam vali khob azmoono bayad dad dige:p
    hala mohem konkoore asliye azizam:(50):
    man k hesabi tanbali mikonam inrooza:p7977cujr38iyymsu8:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا