karshenasgh
پسندها
46

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بله انتخاب های تون خوبه . ولی ...
    اون کتاب سلولی مولکولی دکتر عبادی تسته و کتاب مهدوی درسه .
    کتاب مهدوی کفایت نمیکنه برای سلولی مولکولیتون تا جایی که اطلاع دارم . بخش هایی رو که مهدوی نداره از توی تست ها پیدا کنید و از خود لودیش مطالعه کنید بهتره .
    خواهش میکنم این حرفا چیه . نه توی کتاب دکتر عبادی برای سلولی ، تست ژنتیک نیست . ولی یک کتاب جداگانه توسط ایشون و آقای دکتر بیدخوری برای ژنتیک توسط همون انتشرات فرهنگ تدوین شده که بر خلاف کتاب سلولیشون اصلا کتاب خوبی نیست .
    کتاب تست دکتر جعفر نژاد رو پیشنهاد میکنم و کتاب دکتر احسانی هم عالی هستش .
    خدایا راهی نمی بینم آینده ام پنهان است اما مهم نیست همین کافیست که توراه را میبینی و من تو را
    چه کوتاه است فاصله ی ظهر غدیر تا ظهر عاشورا...
    روز بالا رفتن دست علی تا روز بالار فتن سر حسین....
    :((
    ای آب فرات از کجا می آیی؟ ناصاف ولی چه با صفا می آیی! خود را نرساندی به لب خشک حسین، دیگر به چه رو به کربلا می آیی؟ التماس دعا
    خواهش میکنم . کتاب تست سلولی مولکولی دکتر عبادی انتشارات فرهنگ.
    هزينه بين الملل ميدوني چقدره؟ انتخابشون برچه اساسه؟ رتبه اي كه داشتيم؟
    خيلي خيلي لطف كردي كه بهم خبر دادي حتما ميرم نگاه ميكنم. مسي عزيزم بوسسسسسسسسسسس:riz304:
    سلام راستش من کتاب آساد را ندیدم ولی میدونم برای دانشگاه آزاد خوبه ، اما کتاب از کلاسیک تا ژنومیک رو دارم و کتاب خوبیه و میشه تو دو ماه بخونید (باید بکوب بخونید) !!
    سلام عزيزم . وزارت علوم؟ من ثبت نام نكردم ظاهرا مهلتشم تموم شده:((( آره؟
    ايشالله گلم. بايد خودت بخواي تا از اين حالت دربياي. محتاجيم به دعا.
    مرسي عزيزم ايشالله. اين چه حرفيه ميزني؟ نشستنو زل زدن به يه جا مطمئنا ادمو كسلو خسته و دلگير ميكنه تو بايد خودتو بسازي بايد از اين لاكي كه براي خودت درست كردي بياي بيرون . نااميدي با خودش بدترين چيزا رو مياره هيچ كس از آينده خبر نداره تو هم وقتي داشتي براي ارشد ثبت نام ميكردي خبر نداشتي رفتنش اجباريه بايد بري و اگه نري... ميبيني همه اينا دست خداست وقتي از آيندت خبر نداري نا اميدي باري چيه؟ مطمئن باش خدا يه چيزه خوبي به جاش بهت ميده بايد اميدوار باشي به آيندت. فقط خودتي كه ميتوني يه خودت كمك كني
    فعلا نميتونم چون بايد مواظب خواهرم باشم. نه شركت نكردم.
    خبر خوبيه. ولي بايد بخوني وقت زيادي نداري عزيزم. تنبليو بزارررررررررررررررررررررر كناررررررررررررررررر

من درس ميخونم ولي چون خواهرم استراحته.... من مواظبشم باري همين روزي 3-4 ساعت بيشتر نميتونم بخونم .
    امام حسین علیه‎السلام:

بترس‌ از ستم‌ کردن‌ بر کسی‌ که‌ به‌ جز خدا یاوری‌ ندارد.

“بحارالانوار، ج‌ ۷۸، ص ۱۱۸″
    تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها را؛ زیرا خوشی آن است که تو می خواهی؛ و خوبی آن است که خدا برای تو می خواهد ...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا