waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نه کلا زورم به خیلیا میرسه.باوشه ببخشید:riz513:صندوقتم پر بود..it is a blackboard
    ها؟چی؟چی شد؟
    nah.not really.jus kiddin around.wanna know what happens when ppl mess with me?provoke me wid my english n u'll see."don't poke the dragon or it'll poke u back".
    ها؟چی؟چی شد؟
    nah.not really.jus kiddin around.wanna know what happens when ppl mess with me?provoke me wid my english n u'll see."don't poke the dragon or it'll poke u back".
    چی چی خارجکی مینویسی.من بعد از استفاده از 3 دیکشنری متوجه موضوع شدم.نکن اینکارو.:riz303:
    حسین بیشتر از آب ، تشنه لبیک بود، اما افسوس به جای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند، و بزرگترین درد او را بی آبی نامیدند.
    "دکتر شریعتی"
    اگر نسیمی شانه هایت را نوازش کرد بدان ان هوای دل من است که به یادت می وزد....
    :riz304:
    آره دیگه میخورم میخوابیم و دیگه چه عرض کنم خدمتتون
    درص دیگه چیه؟؟؟؟من تا حالا نشنیده بودم
    ما هم خوبیم وای همش تقصیره اینترنت این دانشگاه خراب شده است و اگر نه که خودت بهتر میدونی
    الهی توفیقم ده که بیش از طلب همدردی، همدردی کنم.
    بیش از آنکه مرا بفهمند، دیگران را درک کنم.
    پیش از آنکه دوستم بدارند، دوست بدارم.
    زیرا در عطا کردن است که می ستانیم و در بخشیدن است که بخشیده می شویم، و در مردن است که حیات ابدی می یابیم.
    سلام خانم خانما. چطوری؟
    مرسی عزیز دلم خیلی ناز بودن :thanks:، من که از اینا بلد نیستم برات بفرستم :sadsmiley:
    امضامم قابل شما رو نداره تقدیم به شما :rose:
    سلام واربا این مستطیل سبزا چیه زیر عکس پروفایل؟
    مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:thanks:
    انسان نرم و لطیف زاده میشود،
    و به هنگام مرگ خشک و سخت میشود...
    گیاهان نیز هنگامی که سر از خاک بیرون می آورند نرم و انعطاف پذیرند،
    و به هنگام مرگ خشک و شکننده...
    پس هر که سخت و خشک است مرگش نزدیک شده،
    و هر که نرم وانعطاف پذیر
    سرشار از زندگیست.....سرشار از زندگی باش دوست خوبم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا