Artmis.a
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
    سلااااااااااام حدیث جونم:bunnyearsmiley:.مرسی تو خوبی عزیزم؟؟؟:thanks:
    سلام خسته نباشید دوست خوبم..
    ایشالا همیشه بخندید و خوشحال باشید..ینی به قدری مطالبتون زیبا هستن که من تکرارشون هم میکنم:a2d3:
    بازم ممنون
    غدیر، آبى است که ریشه همه درختان و گل بوته ‏هاى باغستان‌هاى توحید براى تغذیه و رشد به آن نیازمند است. گل لبخندتون شکوفا، و عیدتون مبارک
    علی زیبایی هرسرنوشت است
    اگرالگو شود عالم ببهشت است
    علی زیباترین نام جهان است
    علی ذکر لب صاحب زمان است
    خانمی عیدت مبارک التماس دعا.
    سلام حدیث جونم.....عیدت مبارککک عزیزم:thanks:
    از استادی پرسیدﻧﺪ :ﺁﯾﺎ ﻗﻠﺒﯽ ﮐﻪ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻋﺎﺷﻖ
    ﺷﻮﺩ؟
    ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ : ﺑﻠﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ.
    ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :ﺁﯾﺎ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﮐﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﯾﺪ؟ ..
    ﺍﺳﺘﺎﺩ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ :ﺁﯾﺎ ﺷﻤﺎ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻥ
    ﺩﺳﺖ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯾﺪ؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز: من سال قبل جزوه میکروبی رو به بچه ها معرفی کردم که خدا رو شکر سال قبل سوالات زیادی از این جزوه در رشته های مختلف آمد و رتبه های خوبی آوردند. مثل رتبه 3 و 15 بیوتکنولوژی امسال و رتبه های تک رقمی در میکروب و رتبه دو ایمنولوژی ،اگر تمایل داشتید این جزوه که کامل تر از کتاب من است میتونم براتون ارسال کنم تا شما یک قدم جلوتر از دیگران باشید برام پیام بگذارید (جزوه ویروس و میکروب) با تشکر. قیمت جزوه میکروب 80 هزار تومان و قیمت جزوه ویروس 50 هزار تومان است.
    سلام عزيزم. :ad54ad:خوبي؟ خبري ازت نيست كجايي؟:sadsmiley:
    لبخند، بيش از چند لحظه دوام ندارد، اما خاطره ي آن جاوداني است.آبراهام لينكلن
    همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای می توانی همان بذر بمانی و بمیری ، اما می توانی گل باشی و بشکفی، می توانی ،درخت باشی و ببالی...
    خب! پس می بخشمت! چون اگه دعوتم هم میکردی نمی تونستم بیام و شرمندت میشدم.:a2d3::smiliess (3):
    برات آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم که همیشه هرجا هستی پیروز و سربلند باشی... :riz304::heart:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا