najma
پسندها
16

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام خوبین شما؟:rose:
    یه سوال دارم:
    پدیده lyonization چیه؟
    بینهایت از شما به خاطر راهنمایی های ارزشمندتون سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت و سربلندی دارم...
    موفق باشید...:bunnyearsmiley::rose:
    پس من با توجه به راهنمایی های شما الان در کل به این نتایج رسیدم که فعلاً برای:
    - ژنتیک، کتاب از کلاسیک تا ژنومیک حسن اکرمی رو بگیرم.
    - بیوشیمی، کتاب دکتر جعفرنژاد انتشارات فرهنگ رو بگیرم.
    - سلولی مولکولی، کتاب دکتر عبادی انتشارات فرهنگ رو بگیرم. البته برای سلولی مولکولی هنوز نمی دونم که همین کفایت میکنه یا کتاب مجید مهدوی انتشارات خانه زیست شناسی رو هم بگیرم؟

به نظرتون خوبه؟ انتخاب های نهایی من رو تآیید می کنید؟:smilies-azardl (113
    برای خود سلولی مولکولی تصمیم گرفتم که کتاب مجید مهدوی انتشارات خانه زیست شناسی رو بخونم. آیا باید کتاب دکتر عبادی انتشارات فرهنگ رو هم بخونم. آیا توی این کتابی که شما بهم معرفی کردی برای درس ژنتیک هم تست داره؟ ببخشید که اینقدر با سؤالام اذیتتون می کنم...
    ضمناً برای بیوشیمی هم کتاب دکتر جعفرنژاد انتشارات فرهنگ یا کتاب رضامحمدی مدنظرمه. اما نمی دونم کدومش بهتره که بخرم؟ اگه در مورد کتاب دکتر احسانی انتشارات پوران پژوهش هم نظری دارید خوشحال می شم از راهنمایی تون استفاده کنم...
    ممنون که جوابمو دادین...
    آیا خوندن این کتاب به تنهایی کفایت می کنه یا باید همزمان تست هم کار کنم؟ اگر بله! شما چه کتابی رو برای تست زدن با توجه به وقت کمی که دارم پیشنهاد می کنید؟
    سلام نجما جان. من امسال میخوام زیست شناسی سلولی مولکولی وزارت علوم شرکت کنم. یکی از دوستان برای ژنتیک بهم کتاب دکتر آساد رو معرفی کرده. و یه جایی هم خوندم برای کسایی که در ژنتیک مبتدی هستن اگه اول آساد رو بخونن بهتره . نظر شما راجع به این کتاب چیه؟ و اینکه این کتاب رو بخونم بهتره یا ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک حسن اکرمی؟ ممنون میشم جوابمو بدی؟ ( با توجه به اینکه تا کنکور وزارت علوم فقط 2 ماه و نیم فرصت دارم)
    کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی انتشارات خسروی (برای کنکور) تصمیم گرفتم خودشو دوباره بخونم هر جا سوال واسم پیش اومد به کتابای کامل تر دیگه نگاه کنم. آخر هفته هم دوباره مرووورش کنم فکر کنم الان درست نباشه کتابم عوض کنم .. درست می گم؟؟؟
    سلام نجما خانوم!
    من تازه عضو سایت شدم و چندان از اینجا سر در نمیارم، که چی به چیه!
    امکانش هست من رو راهنمایی کنید؟
    من می خوام سال دیگه کنکور ارشد بدم واسه ژنتیک انسانی، می شه راهنمایی م کنید که از کجا شروع کنم؟
    سلام نجما جان خوبی؟
    یه سوال خیلی مهم داشتم...من سلولی رو از انتشارات خسروی خوندم اما الان استرس دارم وقتی تو دست بچه هامون کتاب لودیش رو می بینم..می گم ای کاش کتاب کامل تری خونده بودم..وضعیت من به این شکله که سال اولی هستم و 17 واحد این ترم دارم .. و سلولی و بیوشیمی و ژنتیک رو خوندم ..در کنارشون زبان رو هم می خونم... و امری رو هم طبق برنامم فروردین ماه تموم می کنم.. و تازه می خوام میکروبیولوژی رو هم شروع کنم و قصد دارم کنکور هردو وزارت رو بدم.. به نظر شما سلولی رو از همون انتشارات خسروی مرور کنم یا از کتاب سلولی و مولکولی و مهندسی ژنتیک انتشارات خانه زیست شناسی...لطفا منو راه نمایی کنین...
    سلام نجما جان خوبی؟
    یه سوال خیلی مهم داشتم...من سلولی رو از انتشارات خسروی خوندم اما الان استرس دارم وقتی تو دست بچه هامون کتاب لودیش رو می بینم..می گم ای کاش کتاب کامل تری خونده بودم..وضعیت من به این شکله که سال اولی هستم و 17 واحد این ترم دارم .. و سلولی و بیوشیمی و ژنتیک رو خوندم ..در کنارشون زبان رو هم می خونم... و امری رو هم طبق برنامم فروردین ماه تموم می کنم.. و تازه می خوام میکروبیولوژی رو هم شروع کنم و قصد دارم کنکور هردو وزارت رو بدم.. به نظر شما سلولی رو از همون انتشارات خسروی مرور کنم یا از کتاب سلولی و مولکولی و مهندسی ژنتیک انتشارات خانه زیست شناسی...لطفا منو راه نمایی کنین...
    سلام نجما جان خوبی؟
    سلام من مدیریت مالی خوندم کارشناسی و میخوام ارشد زنتیک بخونم میشه منابع و کتابهایی که باید بخونم رو معرفی کنید البته از همون ابتدا. یعنی من ژنتیک پایه ام نخوندم.
    سلام..
    این پیام صرفا برای رفع اتهام بی معرفتی میباشد!!!! ..
    یهنی هنوزم هستیم...
    سلام
    من امتحان ارشد ارزيابي فناوري دادم و مطمئن بودم قبول ميشم ولي جوابم مردودي بود ولي كارنامه اي بهم ندادن پيگيري كردم كه چرا كارنامه نميدن در نهايت تعجب بهم گفتن شما رتبه 3 دانشگاه تهران رو اوردين ولي به علت اينكه اسكن مدرك تحصيلي شما دست ما نرسيده حذفتون كرديم من سنجش رفتم جوابگو نيستن و ديروز رفتم دفتر دكتر فتحي معاون وزير اونم گفت من با دكتر سراج رئيس سنجش صحبت مي كنم بهتون زنگ مي زنم ولي مي دونم كه اونم يه جواب الكي بهم ميده .شما مي دونيد از چه طريق مي تونم پيگيري كنم .....با تشكر
    ب نظرم همون پرسش و پاسخ و رغع اشکال بهتر ج میده..چون واقعا نمیشه غیر حضوری نکته هارو توضیح داد باعث ابهام میشه
    نجما جون خوبی؟عیدت مبارک.. ب نظرت بچه ها فصلایی رو ک خلاصه کردیم خوندن ک بریم سر فصلای دیگه؟؟
    چرا نجما جون؟ خوابگاه و دانشکده و کتابخونتون که وایرلس داره من پارسال از وایرلس کتابخونه پزشکی استفاده میکردم همش
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا