negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نگار امروز یه پسره از استرالیا اومده بود کلاسمون یکم حرفید واسه ما............کاش میشد لیلی منم با خودش میبرد خالنج:sad:
    سلام نگار جون. این متن کور ش پرستی رو چرا بستی؟ من یه جواب بسیار منطقی داشتم که میخوایتم پستش کنم!ولی به هر حال تو خیلی مدیری!
    نگار جونم خوشحالم دوستی مثل تو پیدا کردم امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی و به سمت پیشرفت بری
    پس حالا که اینطوری شد بازم مزاحمت میشم:thumbsupsmileyanim:
    نگار همه چی رو به راه شده و مونده استارت ارشد رو بزنی زود باش که تو از پسش برمییای
    یه قدم دیگه بردار که به همه ثابت کنی نگار اهل عمله
    نگار فکر کن همزمان با قبولیت کتابت هم بره زیر چاپ حسابی معروف میشیها اون موقع خواهان کتابتم بیشتر میشه
    جدی میگم اما امضا برای من یادت نره ...موفق باشی و سربلند و همیشه آرامش باهات همراه باشه دوست گلم
    نگال از اینجا بوی نویسندگی میاد:33:

بابا همه تون یه کاره ای شدینا اون از ویدا کارمند شد .البته ماشالله...........اون از لیلی میخاد دکی شه تازه یه خبرم داره نگفته اونم بگه دیگه ببین چی میشه:smiliess (8):
    و اینم از تو که شدی نویسنده.............ناغلا چی داری مینویسی؟؟؟:painting:
    نکنه خلاصه هاتو مینویسی .......بعد اومدی افه میایی که نویسنده شدی!!!!!!ازت بعید نیست:p
    راستی ی چی شنیدم....چی شدی؟؟؟؟؟؟عااااا...............ق؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه بهرچی فک میکردیم به این یه گزینه فچ نمیچردیم.......بابا تو که دپ بودی.......دل و دماغ نداشتی
    نگار جان خوشحالم که از قبل از نویسنده شدنت دوستت بودم یادت باشه تو عوامل موفقیتت بگی یه دوستم داشتم اسمش ندا بود:4d564ad6:
    از شوخی گذشته آفرین به همتت گلم همینجوری برو جلو و به جاهایی که لیاقتته برس
    نگار این چه حرفیه ترسیدم دیگه مزاحمت باشه عزیزم:riz304:
    سلام نگار جونم روبراهی
    میبینم که با آواتارت رفتی به اوج
    امیدوارم تو واقعیت هم از این بالاتر بری
    دوستم امروز رو دریاب که فردا دیگه امروز رو نمیتونی پیدا کنی
    دیدی چه جمله فیلسوفانه ای گفتم ...خودم هم الان تو فلسفش موندم:wacsmiley:
    نگااااااااااااااااااار...
    ینی واقعا می خوام بدونم چ جوری این همه غلط املایی نگرفتی از امیر رضا...... :5:
    واقعا تونسی؟؟
    خیلی خود دار شدیااااااااا!من بودم آبرو واسش نمی ذاشتم!عاشقه هااااااا :))))))))))))))))))
    استغفرالله..............!
    باز من ی مدت نیومدم پشتم نخودچی خورون راه انداختین؟؟؟؟!!!!!!:5:
    عجقمی نگاااااااااری.....
    اولین نفر تو بودی دوس جونم...با تو وا3 تصمیم گرفتن مشورت کردم...ب کسی نگفتم!
    بعد ک تصمیمم قطعی شد ب داداشمونو 3نفر دیگه گفتم!همین.......
    آبروی منو نبرین جان ما....شما دوتااااااااااااااااا....
    آآآآآاقاااااااااا اصن من غلط اضافی کردم ب شما دوتا گفتم!نمی دونم آدم قحط بود؟؟؟؟؟نه!واقعا قحط بود؟؟:13:
    الآن کل تالارو پر می کنین! :14:من بدجوری درگیرم باو!زیا نمیام نت...
    حالا هفته ی دیگه واست ی خبر تووووووووپ دارم در حد فضاااااااا :smiliess (3):
    الهی خوبه نزدیکت نبودم یه دمپاییم پرت میکردی سمت ما:25r30wi:

اچکال نداره تو بیایی اینجا خودت که هیچ کل سایتو را میندازی........:tonguesmiley:

ازون یه خبرایی دارم ولی خب انگار یه تصمیمایی گرفته که مسیرش فرقیده از مااااااا ولی یه چند وقتیه اونم مثه تو تو ترکه انگار:smiliess (7):زیاد سایت نمیاد تو که نباشی انجمن ثفایی نداره واسه همین هیشکی نمیتونه دوریتو ببینه ترجیه میدن که نیان تا جای خالیتو نبینن:p
    واااااااای دلم سوخت:eek:fftopic:
    چلا رفتی میگفتی منم باهات میومدم یکم دلم مسافلت میخواست با اون بلاهایی که تهران سرم اومد من یه مسافرت جدید میخام اون مسافرت حساب نمیشه
    حالا استارتو زدی؟منکه تقریبا زدم
    سنا چی ثبت نام کردی؟
    اتفاقا به همه میگم تا بدونی مراجعه کننده رو باید خیلیییییییییی جدی گرفت و همین جوری رژیم نداد!!! البته شوخی کردم ها،شما یه پا متخصصی. فعلا هم دارم به سختی رعایت میکنم ولی فکر نکنم تا آخر ماه دووم بیارم،انصافا بعد شام خیلی گرسنه میشم،شرمنده ها ولی سهم میوه هارو 2الی3 برابر کردم!!! ولی مطمئنم جواب میده.
    ممنون نگار جان از بابت رژیمی که نوشتی،سعی میکنم کامل رعایت کنم ولی از اونجایی که آدم پرخوری هستم فکر کنم با این رژیم یه ماهه 5کیلو وزن کم کنم!
    سلام خوبی نگار چه خبرا؟
    لحظه هات پر از آرامش باشه دوستم
    غدیر، آبى است که ریشه همه درختان و گل بوته ‏هاى باغستان‌هاى توحید براى تغذیه و رشد به آن نیازمند است. گل لبخندتون شکوفا، و عیدتون مبارک
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا