ayda 2012-11-03 مرسی عزیزم لطف داری بعد یه ماه اومدم خونه مامانم اینا نیستن کلاسا هم میگذره بد یا خوب دلم براتون تنگ شده بود
مرسی عزیزم لطف داری بعد یه ماه اومدم خونه مامانم اینا نیستن کلاسا هم میگذره بد یا خوب دلم براتون تنگ شده بود
TUMS 2012-11-03 بگذریم. . . . .. یه کم دقت کنی متوجه میشی!!! به نظرتون میخوره من باشم؟؟؟؟؟آخه من 23 سالمه این تازه امسال میره مهدکودک
بگذریم. . . . .. یه کم دقت کنی متوجه میشی!!! به نظرتون میخوره من باشم؟؟؟؟؟آخه من 23 سالمه این تازه امسال میره مهدکودک
TUMS 2012-11-03 سلام مجدد آره استادمون بودن میشناسینش؟ امسال که واسه مون جشن فارغ التحصیلی گرفتن ازش قدردانی شد تابستان امسال بازنشسته شد
سلام مجدد آره استادمون بودن میشناسینش؟ امسال که واسه مون جشن فارغ التحصیلی گرفتن ازش قدردانی شد تابستان امسال بازنشسته شد
TUMS 2012-11-03 ندونید بهتره!!!!!!!!! میترسم شما هنوز نیومده توی ذوقتون بخوره شما واسه تهران بخونید در ضمن آواتارتم نازه
ندونید بهتره!!!!!!!!! میترسم شما هنوز نیومده توی ذوقتون بخوره شما واسه تهران بخونید در ضمن آواتارتم نازه
TUMS 2012-11-03 سلام مرسی خوبم شما خوبید؟ درسا گه فعلا کاری باهاشون نداریم فقط کلاس میریم!!! دانشگاه هم اونچه که در اندیشه هایمان بود نیست عید شما هم مبارک باشه شما درسا چطورن؟
سلام مرسی خوبم شما خوبید؟ درسا گه فعلا کاری باهاشون نداریم فقط کلاس میریم!!! دانشگاه هم اونچه که در اندیشه هایمان بود نیست عید شما هم مبارک باشه شما درسا چطورن؟
mw.ashel 2012-11-02 ما زين جهان از پي ديدار مي رويم، از بهر ديدن حيدر كرار مي رويم، درب بهشت گر نگشايند به روي ما، گوييم يا علي و ز ديوار مي رويم عيد غدير خم مبارک
ما زين جهان از پي ديدار مي رويم، از بهر ديدن حيدر كرار مي رويم، درب بهشت گر نگشايند به روي ما، گوييم يا علي و ز ديوار مي رويم عيد غدير خم مبارک