pariya
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• گفتم امضام یه کم تکراری شده
    مرسی موفق باشین
    به امید قبولیتون در یونی تهران
    این روزا واسه همه پیش میاد فقط باید سعی کنی که به صورت صحیح از این شرایط عبور کنی
    اگر میتونی یه برنامه استراحتی کوتاه مثلا یه مسافرت یه گردش 2 الی3 روزه بری و دوباره با توکل به خدا شروع کنی
    موفق باشی
    این روزا واسه همه پیش میاد فقط باید سعی کنی که به صورت صحیح از این شرایط عبور کنی
    اگر میتونی یه برنامه استراحتی کوتاه مثلا یه مسافرت یه گردش 2 الی3 روزه بری و دوباره با توکل به خدا شروع کنی
    موفق باشی
    تفاهم داریم در حد تیم ملی ینی.منم همین طور.ایمنیم یه صفحش مونده که میخونمش.زبانم میخونم.ولی بیوشیمی رو نه.البته تنبلی کردم،وگرنه وقت بود:13:ولی عیب نداره جبران میکنیم.خسته نباشی عزیزم:ad54ad:
    سلام.شب بخیر.چه خبرا؟طبق برنامه پیش رفتی؟:dadad4:
    ایشالا همون جایی که دوست داری با یه رتبه خوب قبول شی.من دوست دارم تهران -شیراز یا اصفهان قبول شم.هرکدومش باشه به اندازه خوشحال میشم:thanks:
    پریایی من برم شام صدام میزنن.برمیگردم.فعلا
    هوراااا:thanks:
    فقط باید مواظب باشم شیطون گولمون نزنه:p7977cujr38iyymsu8:موفق باشی عزیزمممم:heart:
    راستی پریا.تو کجاها بیشتر مد نظرته واسه قبولی؟؟
    خیلی خوب شد :thanks:...خب
    من فردا باید انتی بادی رو تموم کنم.درسای قبلیمم از ایمنی باید مرورکنم.
    درس 1و2و3 تافلو خوندم لغتاشو ولی مرور نکردم.اونارم مرور میکنم.
    بیوشیمی هم فردا آنزیم رو میخونم.:smilies-azardl (181
    تو برنامت چیه؟
    وای این عکسرو گذاشتیییییی.مرسی:thanks:
    خوبه تو فصل 7 ی باز.من 5 آخراشم.قبلیارو هم مرور نکردم زیاد.خداییش خیلی سخته هم برم دانشگاه هم اینارو بخونم.این ترم 24 واحد دارم خیلی درسا هم زیاده هم سنگین.
    ولی از فردا تا 6 روز تعطیلم.فرصت خیلی خوبیه واسه جبران.میگم بیا برنامه بریزیم واسه فردامون به هم بگیم.بعد فردا شب بگیم به هم که اجراش کردیم یا نه؟؟موافقی؟یا تو فکر بهتری داری؟
    از خدا که پنهون نیست از توچه پنهون.وضع من بدتره.ایمنی که درجا میزنم تقریبا.بقیه درساهم هیچی.فقط از بیوشیمی یکی دوفصل خوندم که اونم مرور نکردم و یادم رفته.یه دوماهی هم میشه که زبان نخوندم...ولی پریا بیا یه تصمیم جدی بگیریم. اینجوری که نمیشه.
    خواهش عزیزممممم:heart:
    اگه میدونستم عکس دوست داری زودتر اینکارو میکردم:thanks:
    رفتن بهانه نمیخواهد!!!!
    بهانه های ماندن که تمام شود کافیست......
    سلام.ما لطف دارین.خوشحال دم از آشناییتون.
    مرسي عيد شما هم مبارك باشه با بهترين هايي كه خدا واسه تون رقم خواهد زد
    چه نقاش ماهریست فکروخیال!!!!!!
    وقتیکه دانه دانه موهایت را سفید میکند...
    من مطمئنم از پسش بر میای.:smilies-azardl (113
    آره خیلی خیلی خوب میشه.:thanks:ایشالاااا:a2d3:
    نه من مطمئنم با یه برنامه ی خوب میتونی بخونی.مثل من تنبلی نکنی ها.اونوقت خودم باهات برخورد میکنم:smilies:...ایشالا پریا جونم.انقدر دوست دارم باهم یه دانشگاه قبول شیم.:thumbsupsmileyanim:
    راست میگی پریا؟؟مرسی خانوم.چشات ناز میبینه.:thumbsupsmileyanim:
    چه خبرا.درسا خوبه؟؟طرح میری؟؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا