reza.n
پسندها
20

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آره دیگه میگذره.ولی سعی کنین بهتون خوش بگذره.:thumbsupsmileyanim:
    خب خوبه پس.نمیذاری بهت سخت بگذره:smiliess (3):...خب طبیعیه دیگه...البته برا شما که باید عادی باشه...ولی خب اینکه اونجا تهنا هستینم بیشتر باعث میشه حوصله رفتن نداشته باشین.نه؟
    چقدر دوره....:j58r36j3gcr4suxymupآدم خشک میشه تو ماشین.
    اکشال نداره.:tsimuzpzwoap1t9y3o7...غصه نخور.چندساعت راهه تا اصفهان؟؟؟
    سلام داداشی....خوبی؟ معلومه خونه بهت خوش میگذره.ممنونم به خاطر لایک هات تو جملات طنز....منم هم میدرسم و بعضی وقتا میگم واسه بچه ها تقویت روحیه بشه مطالب میذارم ، تا از بی حوصلگی درشون بیارم، و خودمم روحیه بگیرم ..خوش باش
    چرا شده...باور کنین:sad:...اصلا دیگه آتش بس.:auizz3ffy9vla57584x
    به قول یه دوستی...آخرین سنگر سکوته.چی بگم دیگه من،خوبه خودتون اول گفتین شرورین...:smiliess (7):... من که شبیهش نیستم.اون شبیه منه دیگه.کوچکتره هامثلا.معلوم شد خیلی بچه ی نازیه پس :pخدا نگهش داره واسه مامان باباش:rolleyessmileyanim:....ما که لوس نبودیم.حالا شما فک کن بودیم .هی با من کل کل کنینا...فکر کنم کلا آب و هوای اصفهان نساخته بهتون.رو اخلاقتون اثر بد گذاشته:65d6a5d6s:
    اره شروره.نه توروخدابفرمایید دعوا هم بکنین.عجبا:p7977cujr38iyymsu8:چی رو جبران کنی؟مگه من چیکار کردم؟؟....لازم نکرده.اون گز دیگه از گلوم پایین نمیره.:65d6a5d6s:جدا؟؟جالبه.آخه شبیه بچه دختر خاله ی خودمم هست.اسمش چیه؟...چجوری از رو عکس میگین من لوس بودم؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ultنخیر نبودم.اینو همه میگن.:thanks:
    سلام داداشی...خوبی؟ ممنونم از پیامت.خیلی بهم روحیه میدی، دمت گرم.....تونستی عید رو بری خونه و دلی از عزا دربیاری؟شاد باشی
    kabab na,vali gharar bud kalapch bokhorim ke unam mamanam dastesh dard nakone yadesh raftke mikhaste bepaze!
    عید قربان ، پر شکوهترین ایثار و زیباترین جلوه ی تعبد در برابر خالق یکتا بر شما مبارک . . .
    آفرين آورين به اين ميگن درس خوندم با اعمال شاقه :tsimuzpzwoap1t9y3o7 يه پتويي چيزي از مردم سخاوتن مند بگير تا جلوي سرما رو بگيره.:thanks: بله درسم ميخونيم:a2d3: آره شبا 10 به بعد ميام
    باشه ایکیوسان...از وقتی رفتین اصفهان همش دارین یادعوا میکنین یا اذیتم میکنینا گفته باشم.حواسم هست:dadad4:///خوبه خودتونم اعتراف میکنین شرورین.اصلا از چشماتون معلومه.باشه حرفی نیست دیگه.به من چه اصلا.انگار گز نخوردم من.:smiliess (7):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا