mw.ashel 2013-03-04 اگرنمی توانی شاهراه باشی ،کوره راهی باش اگرنمی توانی خورشیدباشی،ستاره باش کمیت نشانگرپیروزی ویا ناکامی تونیست، بهترین هرآنچه هستی باش...:riz304:
اگرنمی توانی شاهراه باشی ،کوره راهی باش اگرنمی توانی خورشیدباشی،ستاره باش کمیت نشانگرپیروزی ویا ناکامی تونیست، بهترین هرآنچه هستی باش...:riz304:
mw.ashel 2013-01-20 خدایا... در دو راهی زندگی ام تابلوی راهت را محکم قرار بده نکند با نسیمی راهم را کج کنم...
mw.ashel 2012-12-25 آموخته ام که ... فرصتها هیچگاه از بین نمی روند، بلکه شخص دیگری فرصت از دست داده ما را تصاحب میکند.
mw.ashel 2012-12-10 آنچه فرد تحصیلكرده را از فرد خودآموخته مشخص می سازد، وسعت دانش نیست، بلكه اعتماد به نفس است. میلان کوندرا
آنچه فرد تحصیلكرده را از فرد خودآموخته مشخص می سازد، وسعت دانش نیست، بلكه اعتماد به نفس است. میلان کوندرا
mw.ashel 2012-11-15 ممنونم عزیزم...بله، اینطور که بوش میاد مثل اینکه درسته و دوستان اینجا تو تایپیک خبرشو زدن....خدا بهم کمک کنه و موندم آیا میتونم ارشد بدم یا نه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم از غصه و ناراحتی و سردرگمی دق میکنم.دعام کن
ممنونم عزیزم...بله، اینطور که بوش میاد مثل اینکه درسته و دوستان اینجا تو تایپیک خبرشو زدن....خدا بهم کمک کنه و موندم آیا میتونم ارشد بدم یا نه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ دارم از غصه و ناراحتی و سردرگمی دق میکنم.دعام کن
mw.ashel 2012-11-15 سلام زهرا جون....خوبی؟چه خبر؟من که امروزی خیلی داغونم،چون طرحمون اجباری شده....و موندم چیکار کنم؟؟؟؟
mw.ashel 2012-11-14 همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
همچون یک بذر زاده شده و به دنیا آمده ای..... می توانی همان بذر بمانی و بمیری ،........ اما می توانی گل باشی و بشکفی،.... می توانی ،درخت باشی و ببالی.
mw.ashel 2012-11-02 عيد کمال دين .سالروز اتمام نعمت وهنگامه اعلان وصايت و ولايت امير المومنين عليه السلام بر شيعيان وپيروان ولايت خجسته باد
عيد کمال دين .سالروز اتمام نعمت وهنگامه اعلان وصايت و ولايت امير المومنين عليه السلام بر شيعيان وپيروان ولايت خجسته باد
mw.ashel 2012-10-26 من میدونم از پسش برمیای و منم دعات میکنم تا موفق بشی عزیزم:heart:.....واقعا واقعیت دردناکیه !!!! مگه چیکار میکنن و ازتون چی میخوان؟
من میدونم از پسش برمیای و منم دعات میکنم تا موفق بشی عزیزم:heart:.....واقعا واقعیت دردناکیه !!!! مگه چیکار میکنن و ازتون چی میخوان؟
mw.ashel 2012-10-26 شرمنده دشمنت باشه گلم....آرزوی من خوشی شماست ولی سعی کن درس رو فراموش نکنی...یادش به خیر :thanks:
mw.ashel 2012-10-26 ممنونم عسلم...منم خدا رو شکر خوبم......واسم دعا کن تا زودی منم ارشدی بشم و بیام پیشت...اوکی؟؟ بابت smsممنونم
ممنونم عسلم...منم خدا رو شکر خوبم......واسم دعا کن تا زودی منم ارشدی بشم و بیام پیشت...اوکی؟؟ بابت smsممنونم
mw.ashel 2012-10-26 سلام زهرا جون...خوبی؟ دختر نگرانت شدم .....نیستی!!! میدونم سرت خیلی شلوغخ و خوشحال شدم آنلاین دیدمت....عیدتم مبارک...دوست دارم و میبوسمت
سلام زهرا جون...خوبی؟ دختر نگرانت شدم .....نیستی!!! میدونم سرت خیلی شلوغخ و خوشحال شدم آنلاین دیدمت....عیدتم مبارک...دوست دارم و میبوسمت
mw.ashel 2012-10-26 من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشى/تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و كاشى/ درهر نفسي دعاي من اين است اي دوست/در زير و بم خاطره آزرده نباشى.
من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشى/تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و كاشى/ درهر نفسي دعاي من اين است اي دوست/در زير و بم خاطره آزرده نباشى.