waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مسي گلم.مياي خونه درس ميخوني ديگه؟:New (6):

ممنون عيدتوهم مبارك باور كن نميدونستم فردا عيد قربان تا 1 ساعت پيش كه فهميدم :sadsmiley::dadad4:
    سلام مهسا جون
    عید شما هم مبارک باشه.
    با تقدیم احترامات
    دوستت آرزو
    سلام عزيزم.مرسي عيد شمام مبارك دوستم:riz304::heart:
    سلااااااااام عزیز جوننننییییییییییییییم
    عید شماهم مبارک خانم خوشگل..همراه با بهترین ارزوهاااااا:rose::smilies-azardl (113
    سلام خانم خانوما. مرسی که به یادم بودی عید شما هم مبارک :ad54ad:...
    سلام دوستم مرسییییییییییییی عید شما هم مبارککککککککککک:riz304:
    سلام مهسا جونم مرسي خوبم تو چطوري؟منم خيلي خيلي دلم برات تنگ شده.:(((( اي خوبه بدك نيست. آره عزيزم فقط شبا ميام. تو چكار ميكني با دانشگاهو درس؟ ميخوني؟
    دستت درد نکنه دیگه.واقعا نمیدونی من از ته دلم میگم یا نه؟باوشه دیگه جانم.بعد این همه مدت هنوز نمیدونی.طوری نی.:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
    ببین جانم به iq من چیزی نگوها.iq من خیلی بالاست.دیگه نبینم چیزی بهش بگیا.یه خورده حساس هم هست ناراحت میشه.:5:نه بابا مگه کباب نخوردم که واسه کباب برم.واقعا دلمان تنگ شده.:black_eyed:بله بله میگذره میدونم.نه جانم یکیشون که بیو گیلان قبول شده رفته اونجاس.یکی مونده که اونم چون داره واسه کنکور میخونه کم میبینمش.با همه ی این ها میگذره.خیالی نیست.متچکرم.ممنون جانم.:heart:آره دیگه من آدم بدجنسیم خیلی.البته خوش جنسما ولی خب شرورم:whistle:50 تومن فقط گز خریدم دارم میبرم خونه.همشم گزای خوشمزه.چقد داره دلم خنک میشه الان
    و نگران نباش.تو تلاشتو بکن.قبول میشی ایشالا.فکرشو نکن.
    اخه از اون سوالا میپرسی دیگه.خب میبینی عوض شده دیگه خب.:sdasdasd:نه نرفته بودم اولین باره میرم.عادت کردم کارشناسی هم 4 سال دور بودم دیگه.نه بد نیست ولی خب یه خورده اینجا حس غربت به ادم دست میده رفیقام نیستن.اینجام کلا 3 تا پسریم که با یکیشون زیاد میگردم تقریبا.واسه همین میگم ای میگذره.تهنایی سخته.:dadad4:راستی اون استاده منو انتخاب کرد .سال دیگه رویان میرم.بله بله گز یادت میارم که دلت بسوزه.:25r30wi:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا