amirreza
پسندها
34

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• تو این اوضاع و احوا اینترنتم تموم شده ماماتنم نمیذاره دوباره شارژ کنم میگه معتاد شدی باید ترک کنی فکر کن :smilies-azardl (12)
    فقط صبحا از بیمارستان میام
    اگه پایه باشی بازم بریم تاپیک مطالعه گروهی ولی مال امسال :28:
    سلام خوبي چه خبرا ؟
    ديدي افسره شدم رفت :wacsmiley:
    سلام امیری کی گفته؟؟؟آره دیروز رفتم گزینش تا جوابش بیاد
    آخه این عکسی که تو میبینی کوچیک توی عکس اصلی قشنگ معلومه یه پاپیونه .:thumbsupsmileyanim:
    یادم نمیاد کدوم عکس ؟ اون خانومه ؟
    مرحومه روزالیند فرانکلین دانشمند فقید . همین که داره از پشت میکروسکوپش ساختار سه بعدی دی ان ای رو بررسی میکنه . چرا خیلی نایس بوده که . :sarma:
    آده خیلی ناناسه . ولی رو سرش پاپیونه نه چسب زخم :whistle:
    شوخی کردم دوست من
    اما ما کاملا میدونیم که نخبه ایم ها....:thumbsupsmileyanim:
    اوووخی دلم سوخت حوصلت سر رفته :smiliess (11): عجب رویی داریا بشین سر درس و مشقت پشت کنکوری
    اون دوستت خیلی خوبه بهش بزنگ بعدش بیا از خاطرات قشنگتون واسه ما هم تعریف کن دلمون شاد بشه
    توی انجمن تغذیه منو ول نمیکنی :eek:fftopic: آخه تا کی باید تحملت کنم ؟؟؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8:
    حالا شوخی کردم تو بیا گزارش بده خودم سفارشتو میکنم
    تو بیای طبقه بالا خونه ما من یک لحظه هم تو این خونه نمیمونم :25r30wi: بعدش خونه ما فقط یک طبقه است
    خودت کردی که ....
    پس حالا از زیر سنگ هم شده باید بگردی دنبال خونه اخه مگه ازار داشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :mad_majidonline:
    من ادبت کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من از گل نازک تر بهت گفتم ؟ منی که اینقده مهربونم میشه این کارا ازم سر بزنه ؟؟؟؟؟؟ :sdasdasd:بروووووووووووووووووووووووووووو چرا تبلیغات منفی میکنی :25r30wi:
    بادابادا مبارک بادا ان شالله مبارک بادا دامادو ببین ... :25r30wi: بالاخره از شر تو هم راحت شدیم فقط مونده لیلی اگه یکی هم پیدا بشه محض رضای خدا لیلی رو بگیره من دیگه خیلم راحت میشه
    آخه تو چکاره ملتی که میری دنبال خونه یکی نیست بگه تو سر پیازی ته پیازی شایدم خود پیازی :21:
    لبخند، بيش از چند لحظه دوام ندارد، اما خاطره ي آن جاوداني است.آبراهام لينكلن
    مشاور املاک چی کار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :21:
    به سلامتی میخوای خونه بخری که داماد بشی :25r30wi:
    چقد سرماخوردگیت طولانی شد شایدم خودت میخوای طولانی بشه که درس نخونی
    راستی تو و این لیلی خجالت نمیکشید دائم از من بد میگین من خیلیم مظلومم فقط شانس ندارم همه فکرای دیگه میکنن :mad_majidonline: فکر کنم دلتون میخواد یه چشمه از مظلومیتمو بهتون نشون بدم :sdasdasd:
    نميرم بابا منصرف بزورم ببري منو به قلب دريا ميزنم يا به اقيانوس هند ميزنم تا خليج فارس شنا ميكنم
    امير رضا به شرط شركت در كلاسهاي زبان فارسي و بدون اعتراض به برگشت به وطن خودشون باهاشون ازدواج ميكنيم.حالا ديدي دختره فاميل راجو ماجو شد رفتيم تو يه فيلميم بازي كرديم زديم دو سه تا هواپيما هم تو توهم خودمون منفجر كرديم
    اره امير رضا شنيدم اونجا بخاطرمون دست و پا ميشكنن نميايي باهم بريم؟ميدزدنمون كلي حال ميكنيم.بعد دزدي چشاتو بز ميكني ميبيني سيصد چهارصدتا دختر درانتظارتن كه كدومو انتخاب كني نميايي حالا؟///////؟
    آورین آورین...ک ب حرف سکان دار گوش میدی... 3-4 ساعت با مریضی عااااالیه باو!:a2d3: من ک هنو خودم راضی نکردم! :))))))))))))) بعدم اون عکس نگارو باور نکن!الکی قیافه ی مظلوم ب خودش گرفته بود!:(50): شما عکس دیدین!من خودشو دیدم.....! اوه اوه...ی آدمیـــــــــه ک نگو و نپرس!:1dco2x0p1lilzhfpg1t اصنم مظلوم نیس!:shocked:
    سلام خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز مریضی ؟ بابا جمع کن این سوسول بازیارو :25r30wi:
    حالا خوبه یه سرماخوردی ، سرما تورو نخورده که :21:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا