leiliyebidel
پسندها
3

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• غدیر، آبى است که ریشه همه درختان و گل بوته ‏هاى باغستان‌هاى توحید براى تغذیه و رشد به آن نیازمند است. گل لبخندتون شکوفا، و عیدتون مبارک
    سلام لیلی جونآواتار جدید مبارکچه نازه!!!!ولی معلومه مث خودت شیطونه!!!
    سلام لیلی جون....خوبی؟ ممنونم .آواتار جدید مبارک .خیلی دوست دارم.موفق باشی
    ای بابا خوب موقعه ای اومدیااااااااااااا

همین الان میخاستم ساکمو ببندم پاشم بیام تهرون مجلس ختم:smiliess (11):

بابا این همه دیگه تخت گاز نرو .............بالاتر از یک رتبه ی دیگه ای نیستااااااااا:riz277:

بما هم حق بده نگرانت بشیم ............پیام ندی فکرمون میره رو یه گزینه.....اونم که اون دنیاست

خلاصه دستمون اومده دیگه...... تو هم از قماش مایی بخاطر درسیدن نتو ترک نمیکنی.....:tonguesmiley:
    بیدل جون ما
    انگار با دل شده :28:........سر نمیزنه به رفیق رفقاش:smilies-azardl (12)
    اره خودمم فهمیدم به روش نیاوردم.................

فک میکنه با این کارا میتونه مظلوم نمایی کنه...........خوبه یه عکس نذاشته توش گریه اینا باشه

دیگه اون موقع میگفتیم پاشیم بریم خرم خونه .........عیادت این مظلومه:riz513:
    اره خودمم فهمیدم به روش نیاوردم.................

فک میکنه با این کارا میتونه مظلوم نمایی کنه...........خوبه یه عکس نذاشته توش گریه اینا باشه

دیگه اون موقع میگفتیم پاشیم بریم خرم خونه .........عیادت این مظلومه:riz513:
    بابا من به این مظلومی :p7977cujr38iyymsu8: فقط اسمم بد در رفته :smiliess (12):
    آینده سخنگو ؟ حالا دیگه تیکه میندازی ؟ لولو خانم داشتیم ؟
    بشین سر درست بچه
    در دنیا دو چیز از همه زیباتر است؛ آسمان پرستاره و وجدان آسوده. ایمانوئل كانت
    چشم لیلی استارت

منکه روی 3 4 ساعتو میخونم

فعلانم مریضم .سعی میکنم بیشتر کنم
    تو به چه حقی منو داشتی فراموش میکردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو باید لحظه به لحظه به یادم باشی و از عشق من شب و روزت برات نمونه :smilies-azardl (12)
    دیدم ملت همه عکس میذارن منم جوگیر شدم گفتم یه کم کلاس بذارم اخه میدونم از همه خوشگلترم :(40):
    منم دعوت هااااا به منم بگو حتمااااااااااا
    سلام لیلی جون....خوفی؟ قابل گلی مثل شما رو نداره....کم پیدایی،نمیگی ما دلمون واست تنگ میشه!؟...دوست دارم....موفق باشی
    ها ها ها ای لیلی شیطون چه کار دادشمون داری آخه؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا