The Guy
پسندها
88

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• به خ ل ی لی زنگ زدم گفت دکتر نظری یه یه هفته ای هست نمیاد. ولی رتبت اومد زنگ بزن برای بقیه مشاور هامون وقت مشاوره بگیر.
    اگه دیدم ج نمیده شماره خود دکترو پیدا میکنم ازش میپرسم.
    از بچه های همین سایت هم یه کاربری که شهرکرد قبول شده بود پیاممو ج داد که خیلی خییییلی راضی بود هم از اساتید هم از تجهیزات و بودجه تحقیقات(ولی به نظرم یه مقدار اغراق آمیز بود)
    آدم اصلن نمیتونه پیش بینی کنه شهرکرد که سال اولشه و خیلی بین دانشگاها جایگاهی نداره بچه ها انقدر راضین... اونوقت گلستان با این که جز اولین دانشگاه هایی بوده که بیوتک گرفته بچه ها از لحاظ تدریس اساتید ناراضین
    یزد هم از یه دانشجوی کارشناسی (از آشناهامون)خواستم برام بپرسه که موفق نشده بود
    از طریق سایت لینکدین سعی کردم برای دانشجوهای گیلان پیام بفرستم که مشکلی تو ایمیلم ایجاد شده بود که موفق نشدم پیامم رو ارسال کنم...شما اگه تونستید این کارو انجام بدید.ممنون میشم خبرشو به منم بدید
    قزوین هم که گفتم من فقط بدش رو شنیده بودم که هیئت علمیش ضعیفه و اینا. بیشتر منتظر تحقیقات شمام
    شما چه کردید؟
    کرمان خوبه خیلی خوبه خیلی زیاد .گزینه اول انتخاب کنید :rolleyessmileyanim:
    بجنورد و شاهرود هم خیلی مالی نیستن. سمنانی... مشهدی... کرمانی... کاشانی... جایی...
    بازم خدارو شکر
    ماکه کار خودمونو کردیم باقیش هم یه انتخاب دانشگاهه که ایشالا اونو هم درست انجام میدیم
    توکل به خدا

شما شهر تهران قبول میشید
    منم اصفهان

همین که گفتم
    :thumbsupsmileyanim:
    من برادرم کنکور داده امسال
    هروقت میخوام مسخرش کنم میگم فسا قبول میشی
    حالا اگه خودم قبول شم:14:
    واقعیتش من میخوام یه ذره شرایط دور از خونواده رو تجربه کنم یه مقدار یاد بگیرم رو پای خودم وایسم. دیگه با میانگین درصد 56 اصفهان هم خودش معجزه ایه...
    شما میانگین درصدتون چند شد؟
    البته اگه دوست دارید بگید
    خودمونیما
    هر کاری بکنن ما غر میزنیم
    ولی آخه فسااااااا؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
    چقد ظرفیتا زیاد شده!!!
    آدم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت
    خیلی عالی بود.

اره من خودم میدونستم یعنی این که سلول ها تعدادشون به حدی برسه که دیگه رویه رویهم بیفتن ولی نمیدونستم چی توی جمله بنویسم. پس یعنی 10 درصد که پوشیده شده باید ساب کالچر بگیریم درسته؟
    مشکوکی دیگه! شیوا کیه هان؟خجالت نمیکشی؟ حیا نمیکنی؟:25r30wi:
    بلههههه...من حرفام همه نغزه ...میدونید که... :)))))
    برم دیگه؟؟؟ :)
    سکرت بمونه بهتره، شاید نقطه قوت صورتشو پنهون کرده : q
    میخواین منو با خالتون آشنا کنین با هم بریم خرید :))))
    نگران نباشین، بیخبری خوش خبری ایشالا :)
    نه دیگه خسته شدن بستمشون :))))
    حالشون رو نمیدونم ولی من بهترم : qمرسی :)
    خیلیم خوب واسه آیندتون خوبه ، فکر نمیکنم شبیه منو دیده باشین، به هر آدم بیکاری پیشنهاد خرید بدم ، هزارتا کار جور میشه براش که فقط با من نیاد :))))
    بعله خوبه، ولی هیشکی حاضر نمیشه بامن خرید بیاد بس که سختگیرم ، هربار یه نفرو رو به زور میبرم :))))
    Ok i'm rolling my eyes ...:))))
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا