sane 2015-06-25 منم ببرین اونور برا منم تعریف کنین از اونور ینی چی باااااااااااااااااا مثلا من بزرگتونماااااااااااااااااااااااا:smiliess (2):
منم ببرین اونور برا منم تعریف کنین از اونور ینی چی باااااااااااااااااا مثلا من بزرگتونماااااااااااااااااااااااا:smiliess (2):
شوکا88 2015-06-25 سانی.هانی مشکوک نیس من ازونور براش تعریف میکنم خوووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t عه اره دقیقا منم اون مرده دردسر عظیمو میبینمیاد زی زی گولو میفتم
سانی.هانی مشکوک نیس من ازونور براش تعریف میکنم خوووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t عه اره دقیقا منم اون مرده دردسر عظیمو میبینمیاد زی زی گولو میفتم
شوکا88 2015-06-25 سانی.هانی مشکوک نیس من ازونور براش تعریف میکنم خوووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t عه اره دقیقا منم اون مرده دردسر عظیمو میبینمیاد زی زی گولو میفتم
سانی.هانی مشکوک نیس من ازونور براش تعریف میکنم خوووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t عه اره دقیقا منم اون مرده دردسر عظیمو میبینمیاد زی زی گولو میفتم
sane 2015-06-25 من دارم براتون هی قلب میذارم بابا قلبام تموم شدش چرا نمیبینین اخه:1dco2x0p1lilzhfpg1t :heart::heart::heart:
من دارم براتون هی قلب میذارم بابا قلبام تموم شدش چرا نمیبینین اخه:1dco2x0p1lilzhfpg1t :heart::heart::heart:
هانیه 2015-06-25 جدی شوکا؟ خخخخ... سریال شبکه 3 رو میبینم یاد زی زی گولو می افتم اون اقاهه که خانمش مشکل داره اسمش رو نمیدونم فقط بچه بودم بابای زی زی گولو بود خندم میگیره
جدی شوکا؟ خخخخ... سریال شبکه 3 رو میبینم یاد زی زی گولو می افتم اون اقاهه که خانمش مشکل داره اسمش رو نمیدونم فقط بچه بودم بابای زی زی گولو بود خندم میگیره
هانیه 2015-06-25 اخه اون یکم خالی بند هس پراید رو میکنه پرادو اپارتمان 50 متری رو میکنه 950متر ولی به هرحال بگو امکانات مادی چی داره مهریه اش چقدر شد شوشو اش ارشدشو کوجا خونده اونم ازادی بوده بعدش اسم وفامیل واینکه برای زندگی اخر کجا میرن ؟خخخ
اخه اون یکم خالی بند هس پراید رو میکنه پرادو اپارتمان 50 متری رو میکنه 950متر ولی به هرحال بگو امکانات مادی چی داره مهریه اش چقدر شد شوشو اش ارشدشو کوجا خونده اونم ازادی بوده بعدش اسم وفامیل واینکه برای زندگی اخر کجا میرن ؟خخخ
شوکا88 2015-06-25 یک حاج اقایی هس اونور 20 سالشه مزدوجه پوووووف یک خانوم خانوم میگه به بانویش:5: حالمان بد شدشششششششش
sane 2015-06-25 شوکو غیب شده انگاری!!!!!!!!!!!!! الله خوشبخت السین هامینی وای دیوید یادم میفته خجل میشم:13: