The Guy
پسندها
88

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• میگم بیاین بریم تاپیکای سوت و کور رو آباد کنیم ثواب داره :))))))))
    وای من میترسم رتبم بیاد انقد شوکه شم که دیگه فکرم کار نکنه...
    یکی از دوستام شهرکرد درس میخونه البته یه رشته دیگه از بچه های بیوتک پرسیده بود اونا هم گفتن در مجموع راضین
    مثل اینکه از همون ترم اول مرکز تحقیقات میرن دوتا استاد بیوتک دارن که گویا کار یکیشون خوبه. ولی به دانشجوها پروپوزال آماده داده:5:
    تو پیام قبلی گفتم "الان تو الویت بندی گرگان و گلستان و شهرکرد مشکل پیدا کردم..." منظورم گیلان و گلستان بود اشتباه نوشتم
    اگه درمورد بیوتک لنگرود چیزی دستگیرتون شد ممنون میشم به من هم اطلاع بدین
    پس این میشه......
    روند نتایج بعد از ترخیص از توانبخشی بستری به سمت جامعه.
    برعکس من نمیدونسم outcome trends رو چجور ترجمه کنم. بعدم این جملشم خیلی واضح نیس. مقاله ش از خودش بسی سختتره :smiliess (2):
    نه فقط زمستونا و اوایل بهار. معمولی ولی خب ایجور بهتره اوجور یادمه خیلی زمستونا مکافات داشتیم.......
    سلام. شما از دانشگاها اطلاعی بدست اوردید؟
    من که هرچی میپرسم گیج تر میشم. یکی میگه گلستان خوبه یکی میگه کادر علمیش خیلی بده. شهرکرد هم همه با کمال تعجب تعریفشو میکنن!
    متاسفانه کسیو از لنگرود پیدا نکردم ببینم دانشگاه اونا در چه وضعیتیه...
    مشکل اینه که هرکس "فقط" از دانشگاه خودش اطلاعات داره و خوب اینجوری نمیشه درست مقایسه کرد.
    الان تو الویت بندی گرگان و گلستان و شهرکرد مشکل پیدا کردم...
    شما چکار کردید؟
    الان به من گفتی هثود؟ آره آره منظورت همین بود ؟ تقلید بهانه بود؟ :mad_majidonline:
    نخیر شرمنده کفشا کتونیتون. من اصلا تقلید بلد نیسم :) خیالت راحت :)))
    ولی چه جالب. عجب پشت بومی. مال ما شیروونی ماننده :(
    میگم آقو محمد شما که زبانتون خوبه میشه این جمله رو ترجمه رو کنی واسم؟؟
    Outcome Trends Post Discharge from Inpatient Rehabilitation to the Community
    شیک باشه ها. مال خودم قشنگ درنمیاد روش گیر کردم :14:
    رفتی رو پشت بومتون؟؟ :)
    چرا تو خونه جوراب می پوشید مگه؟
    اگه خونه نیسی مگه بیرون شلوارک می پوشی؟ :smiliess (11): چیه؟ خب عکسات سوال برانگیزن آغا تقصیر من نیس :p
    ایشششششششش

من قدم رنجه کردم لطف کردم منت سرت گذاشتم اومدم پروفت

ایش ایش یک کار سپردم بهت کو نتیجه ؟هان؟مغز کامپیوتر؟کو؟:sdasdasd::smilies-azardl (12):mad_majidonline::smiliess (7):
    ایشالا که قبول میشید و نگرانیتون رفع میشه :)
    اختیار دارید این چه حرفیه، کدوم زحمت... :)
    نه بابا بیزنس کجا بود !!! ماه رمضون و کلی کار تا ساعت ۱.۵_۲ ظهر انرژی واسم نمیزاره :)
    مرررررسیییییی... ببینیم و تعریف کنیم این حرف رو باید زمان قبولی ارشدتون بزنید ؛)
    خب خدا رو شکر که امیدوارید...منم براتون دعا میکنم البته اگه دعامو قبول داشته باشید :))
    کمتر میام متاسفانه سرم خیییییییییلیییییی شلوغه :)
    مرسی که به یادم هستین :))
    چه خبرا ؟؟ کلیدای جدید رو گرفتین؟؟ درصداتون تغییری نکرد؟؟
    آخه استادمون نظریه هاشو دیکته میکنه :q
    چاره ای نیست دیگه باید بسوزم و بسازم :))))
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا